...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

«...Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη και στην Γερμανία δεν είμαστε εμείς, αλλά οι εγκληματίες τρομοκράτες του ΙΣΙΣ και της Αλ Νούσρα». Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΟΥ! [BINTEO] / "... Those who come to Europe and Germany is not us but criminals and terrorists from ISIS and Al Nousra". The sensational evidence OF A Syrian! [BINTEO]

       
    
«Merkel, schicke Deine Söhne wieder nach Hause»!
-Μέρκελ στείλε τα αγαπημένα παιδιά σου, (ισλαμιστές εγκληματίες), πίσω αλλιώς….

«Δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι για το κατάντημα στις χώρες τους αλλά οι διαφθαρμένες κυβερνήσεις τους.»

Το 2009 η Ε.Ε. αποφάσισε την λεγόμενη «ανανέωση της Ευρώπης μετά μετεγκατάστασης». Η μαζική μετανάστευση γίνεται υπό την καθοδήγηση των Βρυξελλών.


Αυτό το βίντεο είναι η τρανή απόδειξη ότι στην πραγματικότητα κανένας Σύριος δεν χρειάζεται πλέον να μεταναστεύσει και θα δείτε γιατί. Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών πήγε στην βομβαρδισμένη Συρία μέσα στις πόλεις και τράβηξαν αυτές τις σκηνές που βλέπετε και μίλησαν με τον κόσμο που ζει και αγωνίζεστε εκεί να ξανακτίσει την περιοχή και πάλι.

Η πόλη που βλέπουμε την ελέγχει ο Άσαντ και την ξανακτίζουν εκ θεμελίων. «Οι αληθινοί πατριώτες και οι έξυπνοι μείνανε στην πατρίδα τους και τώρα αγωνίζονται για την γη τους. Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη και στην Γερμανία δεν είμαστε εμείς, αλλά οι εγκληματίες τρομοκράτες του ΙΣΙΣ και της Αλ Νούσρα».


Το ιταλικό team γνώρισε εκεί έναν άντρα ο όποιος πήρε τους Ιταλούς στο σπίτι του και τους είπε κάποιες αλήθειες που σίγουρα θα σας συγκλονίσουν. Η πρώτη του χαρακτηριστική και ειρωνική φράση ήταν, «Κύρια Μέρκελ μπορείτε να στείλτε τους αγαπημένους γιους σας πάλι πίσω!». Οι «αγαπημένοι γιοι» της Μέρκελ είναι όλοι οι εγκληματίες του συριακού εμφυλίου.

Ο κύριος λέει στο βίντεο ότι “εσείς οι Ευρωπαίοι θα πληρώσετε για αυτό, και αν όχι εσείς τα παιδιά σας σίγουρα.» Ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει και λέει ότι δεν θέλω να σας προσβάλω, αλλά εσείς οι Ευρωπαίοι ήσαστε πραγματικά βλάκες. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, όπως δεν μπορεί και αυτό το… «γουρούνι» ο Γάλλος Holland! Εκτέλεσαν στο Παρίσι 160 άτομα εν ψυχρώ, και τώρα ανυπομονούν να πάνε στην Ιταλία να πράξουν ακριβώς τα ιδία.

«Οι τρομοκράτες ήρθαν μέσα στα σπίτια μας και πήραν με το έτσι θέλω τις γυναίκες μας για να τις βιάσουν και εσείς τα κοροϊδία τους αφήσατε να έρθουν στην Ευρώπη. Είναι από την ISIS και την Al Nusra. Εδώ αγωνίζονται εναντίον τους οι Χριστιανοί, οι Δρούζοι και οι Αλαουΐτες.

Για αυτά τα λάθη σας θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας γιατί αυτά που φορτωθήκατε εσείς ήταν τα δικά μας σκουπίδια! Θα δείτε πολύ γρήγορα και θα μετανιώσετε πικρά. Στις χώρες σας όπως Γερμάνια, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και Σερβία θα υπάρξουν βομβιστικές επιθέσεις. Γι’ αυτό ήρθαν στην Ευρώπη, για να σας… κόψουν όλους τα κεφάλια!».

Σκεφτείτε με όλα αυτά τι μπορεί να κάνουν αύριο και στην ανυπεράσπιστη Ελλάδα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...
hellas-now.
loading...