...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτη γεννετική ανωμαλία: Ο άνθρωπος με τα τρία πόδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

       
    
Τρία πόδια, τέσσερις πατούσες και δυο γεννητικά όργανα. Ο Fransesco Lentini σίγουρα δεν περνούσε απαρατήρητος.

Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 και ήταν το 12ο παιδί της οικογένειάς του. Γεννήθηκε με τρία πόδια, δύο γεννητικά όργανα και ένα υποτυπώδες πόδι στο γόνατο του τρίτου ποδιού του.

Έτσι, συνολικά, είχε 3 πόδια, 4 πατούσες, 16 δάχτυλα και 2 ολοκληρωμένα και λειτουργικά ανδρικά γεννητικά όργανα. Αυτή η ανωμαλία του οφειλόταν σε ένα συνδεδεμένο δίδυμο που προεξείχε από τη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, τον ανέθρεψε μια θεία του, αλλά τελικά τον έδωσε σε ένα σπίτι για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σαν παιδί ο Lentini μισούσε τα επιπλέον μέρη μέχρι που πήγε στο νέο του σπίτι. Εκεί, συνάντησε παιδιά που ήταν κωφά, τυφλά και μουγκά. Επίσης έμαθε να περπατάει, να κάνει σκέιτ και να πηδάει σχοινάκι. Στα 8 του, ο Lentini μετακόμισε από την Ιταλία στις ΗΠΑ και άρχισε να δίνει παραστάσεις ως The Great Lentini και μπήκε στο τσίρκο αδελφών Ringling. Στα νιάτα του, ο Lentini χρησιμοποιούσε το τρίτο του πόδι για να κλωτσάει μια μπάλα ποδοσφαίρου στη σκηνή, και γι' αυτό ονομάστηκε, ο ποδοσφαιριστής με το τρίτο πόδι.

Ενώ το επιπλέον πόδι του ήταν αρκετά εκατοστά μικρότερο από τα άλλα, και τα κανονικά του πόδια ήταν διαφορετικά. Κάποτε είχε πει ότι δεν είχε κανονικό ζευγάρι παπούτσια. Παντρεύτηκε την Theresa Murray και απέκτησε 4 παιδιά. Πέθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου 1966.

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...

a-pistefto
loading...