...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά με το άρθρο ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

       837A4873B3C112DE41AAF0FE18C3B371

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ακόμη καταφανώς ψευδέστατη είδηση η οποία έφτασε μάλιστα να την αναπαράγουν και κάποιες ιστοσελίδες μεγάλης εμβελείας

Σύμφωνα με αυτή η Σάρα Πέιλιν υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να βομβαρδίσει και μάλιστα με ατομική βόμβα την Ελλάδα!

Είναι προφανές ότι πρόκειται για αστειότητα από τα γνωστά hoax που κυκλοφορούν αλλά ψάξαμε να δούμε από που έχει προέλθει αυτός ο μύθος.
Το άρθρο λοιπόν δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου από ένα Βουλγάρικο site που ο τίτλος του είναι » Η αλήθεια όπως θα μπορούσε να είναι « (….φαντάσου). 

Μπορείτε να δείτε το δημοσίευμα στο site (http://bc.vc/126286/https://neverojatno.wordpress.com/2014/03/15/atom-2/) . Είναι ακριβώς το ίδιο σενάριο, με διαφορετικη χώρα και πόλη. Εκεί στη φαντασία του Βούλγαρου blogger βομβαρδίζει τη Βουλγαρία και τη Σόφια.

Στη συνέχεια το site .fox2magazine.net/..(.δείτε εδώ το κατάπτυστο δημοσίευμα.) στις 19 Μαρτίου ανέβασε την υποτιθέμενη συνέντευξη αλλάζοντας τα ονόματα των χωρών και των πόλεων.
Μάλιστα στο τέλος του άρθρου οι απίθανοι διαχειριστές αυτού του site γράφουν:
Το fox2magazine.net, λόγω προσωρινής απουσίας του υπεύθυνου μετάφρασης, δεν εγγυάται την αυθεντικότητα αυτής της προσπάθειας. Τυχόν λάθη, όλα δικά σας….

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτουν κατά καιρούς θύματα και σοβαρά site που αναδημοσιεύουν κατασκευασμένες ειδήσεις επειδή τις είδαν σε ένα κάπως σοβαρό site ή blog χωρίς να τις τσεκάρουν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση , βέβαια, το ψέμα βγάζει μάτι και θεωρούμε ότι όσοι το αναδημοσίευσαν δεν είναι αφελείς και στην πλειοψηφία τους είχαν σκοπό τα κλικ και την αύξηση επισκεψιμότητας αναδημοσιεύοντας καταφανώς μπούρδες.


Η πραγματική δήλωση της Σάρα Πέιλιν για τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι ότι..ένας κακός με πυρηνικά πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο από ένα καλό με πυρηνικά.


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...