...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ό,τι θυμούνται χαίρονται.... Να γιατί δεν πρέπει να πετάτε καμία απόδειξη... και δεν πρέπει να τους παίρνετε στα σοβαρά...

       
    

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών...
που θα ξεκαθαρίζει τι θα πρέπει να κάνουμε με τις παλιές αποδείξεις. Οπότε καλό θα είναι να μην τις πετάτε!

Όπως δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για θέματα εσόδων, Τρύφων Αλεξιάδης, μέχρι να αποσαφηνιστεί για ποιες χρονιές και για ποιες κατηγορίες θα αφορούν, θα πρέπει να κρατάμε όλες τις παλιές αποδείξεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να κληθούμε για φορολογικό έλεγχο.

Σε ότι αφορά τις αποδείξεις του 2016, ο κ. Αλεξιάδης, ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρεωμένοι οι φορολογούμενοι να τις κρατάνε όλες, μέχρι να νομοθετηθεί η επέκταση των τραπεζικών συναλλαγών, την οποία επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Όπως τόνισε, «μόνο με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μπορεί να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή καθώς ο φορολογούμενος θα είναι υποχρεωμένος να δικαιολογεί αυτά που δηλώνει».


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



peramatozoa

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...