...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τα έχασε η δοσιλογη Τσαπανίδου σενάριο για υποχρεωτικό τσιπ στο δέρμα μέχρι εχθές έλεγαν για συνωμοσίες οι έξυπνοι! – ΒΙΝΤΕΟ!

       Τα έχασε η Τσαπανίδου εμπρός στο σενάριο για υποχρεωτικό τσιπ στο δέρμα – ΒΙΝΤΕΟ
    
Δείτε το ρεπορτάζ της κας Τσαπανίδου στο STAR Channel, σχετικά με τις Νέες Ηλεκτρονικές Ταυτότητες που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θα δώσει στους Έλληνες μετά από αμερικανικές πιέσεις.
Διαβάστε: Έρχονται «τσιπάκια» για όλους!

Ευτυχώς η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σενάριο να παρακολουθείται παρά τις… διαβεβαιώσεις του καλεσμένου της για δικλείδες ασφαλείας! Η κα Τσαπανίδου τα έχασε όμως, όταν ο επόμενος καλεσμένος, ειδικός σε θέματα υπολογιστών και βιομετρικής, έκανε λόγο για σενάριο υποχρεωτικής λήψης στην επιδερμίδα μας, ενός βιομετρικού μικροτσίπ-τατουάζ!

Παλαιότερα όποιος έκανε λόγο για μικροτσίπ, χαρακτηριζόταν γραφικός! Τώρα όμως η «συνωμοσιολογία» γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα και την παίζουν και τα μεγάλα κανάλια!

Όπως άλλωστε έχουμε γράψει και παραδέχεται ο καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου, όταν γίνονται «τρομοκρατικές επιθέσεις», οι τρομονόμοι αυξάνονται, υπό το καθεστώς φόβου!

Τι θα γίνει άραγε αν και εφόσον μας ζητήσουν να βάλουμε αυτοκόλλητο τσιπάκι ή τα τατουάζ στο χέρι ή στο μέτωπο (τι μας θυμίζει άραγε αυτό!!); Είπατε κάτι;


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



aetos-apokalypsis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...