...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η κρυφή “χάρη” του iPhone σας....! Περαστικά.... / The hidden "grace" of your iPhone ....! Wish u a speedy recovery ....

         

Μυστικά του iPhone που ίσως δεν γνωρίζετε

Το νέο iPhone έχει πολλές κρυφές “χάρες” που μπορεί οι κάτοχοι του να μην γνωρίζουν. Το φλας αναβοσβήνει μόλις έρθει μια ειδοποίηση, κρατάει αρχείο ειδικό για “εγωιστικές φωτογραφίες” κοινώς selfies, μπορείτε να κουνήσετε σαν ηλίθιος το κεφάλι δεξιά αριστερά για να επιλέξετε μια εφαρμογή και διάφορες άλλες άχρηστες αηδίες που θα το κάνουν πιο ελκυστικό και απαραίτητο, σύμφωνα με τους κανόνες καταναλωτικής εξάρτησης.
Αλλά η πιο… χαριτωμένη χάρη, είναι ότι κρατά ένα κρυφό ημερολόγιο για τα μέρη επισκέπτεσθε και μάλιστα μπορείτε να δείτε και το ιστορικό σας. Από την εφαρμογή Settings, πηγαίνετε στο Privacy —> Location Services και μετακινηθείτε προς τα κάτω. Πατήστε στο System Services —> Frequent Locations.
Στην πορεία μπορείτε να δείτε αναλυτικά πότε και που ήσασταν, αλλά και το χρόνο παραμονή σας στο κάθε σημείο. 
Όπως είπαμε, το αρχείο είναι κρυφό. Το βλέπετε μόνο εσείς, η Apple, άντε και καναδυό μυστικές υπηρεσίες… μόνο!
hidden-map-iphone

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



allnewz

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...