...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ισλαμικός ραδιοφωνικός σταθμός του ISIS,μέσα σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, στο Αφγανιστάν!!!

       Ισλαμικός ραδιοφωνικός σταθμός του ISIS,μέσα σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, στο Αφγανιστάν!!!
    
Σκάνδαλο μεγατόνων για τον ύπουλο ρόλο των αμερικανών στο θέμα του ισλαμικού κράτους!!!και ποιος δεν έχει καταλάβει ποιοι τους ταΐζουν με τόσα στοιχειά!

Όπως αναφέρουν τα μέλη του αφγανικού κοινοβουλίου,το ισλαμικό ραδιόφωνο΄΄η φωνή της σαρίας»εκπέμπει από μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ,στην επαρχία Νανγκαχάρ!!!

Πρώτη είδηση στα αφγανικά μέσα ενημέρωσης,τα οποία αναφέρουν πως το ισλαμικό ραδιόφωνο αρχίζει εκπομπές κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα,με ιαχές και προσκλητήρια των μουλάδων για ένταξη στο ISIS!!!

Oι αμερικανοί αρνούνται οι αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν έρευνα στον χώρο της στρατιωτικής βάσης,ούτε στον πέριξ αυτής χώρο!!!

Άλλο περίεργο είναι πως στις εκπομπές του το ραδιόφωνο,δέν έχει κάνει ούτε μια αναφορά κατά των ΗΠΑ,σε αντίθεση με τις συστηματικές αναφορές κατά των Ταλιμπάν και της Ρωσίας!!!

Βασικός εχθρός των αμερικανών στο αφγανιστάν είναι οι Ταλιμπάν τους οποίους προσπαθουν να αντιμετωπίσουν συνασπιζόμενοι με το ISIS,όπως ακριβώς κανουν στην Συρία κατά του Άσαντ!!!

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.




.aetos-apokalypsis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...