...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα ΧΤΥΠΗΜΑ των αγροτών στη ΚΑΡΔΙΑ της κυβέρνησης | "ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ - Η αντίστροφη ΜΕΤΡΗΣΗ μόλις άρχισε"

       
    
- Κομμένη κυριολεκτικά στα δύο η Ελλάδα 

- Κλειστός ο Μπράλος, Κλειστή και η Αθηνών-Λαμίας 

- Δεν υποχωρούν και παραμένουν στα μπλόκα της εθνικής οδού

- Σκληραίνουν τη
στάση τους, εν μέσω των διασπαστικών κινήσεων της κυβέρνησης 

Σκληραίνουν άγρια τη στάση τους οι αγρότες στη Φθιώτιδα, που αποφάσισαν να κλείσουν τον δρόμο και στο Μπράλο και να κόψουν έτσι ουσιαστικά την Ελλάδα στα δύο. 

Η κίνηση που έκανε η κυβέρνηση για την διάσπαση του μετώπου των κινητοποιήσεων των αγροτών, ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς.

Ήδη οι αγρότες από την περιοχή του Δομοκού που έχουν κλείσει το δρόμο στην περιοχή Δρούγος, λίγο μετά το Δομοκό, αλλά και στην πόλη του Δομοκού, μετακινούνται με αυτοκίνητα προς την εθνική οδό Λαμίας Αθηνών με στόχο να αποκλείσουν τον εθνικό δρόμο Λαμίας Αθηνών στο 200ό χιλιόμετρο στην περιοχή του κόμβου του Μπράλου, τουλάχιστον για τρεις ώρες. Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί αγρότες από τα μπλόκα της Αταλάντης, του Δομοκού, και της Ανθήλης.

Η αστυνομία προσπαθεί να δημιουργήσει διεξόδους μόνο για τα ΙΧ αυτοκίνητα μέσα από αγροτικούς και επαρχιακούς δρόμους με μεγάλες παρακάμψεις, ενώ σε ό,τι αφορά τα βαριά οχήματα και τα λεωφορεία αυτά θα ακινητοποιηθούν περιμένοντας να ολοκληρωθεί ο αποκλεισμός.

Τα φορτηγά που κατέρχονται από βόρειο Ελλάδα προς Αθήνα θα ακινητοποιηθούν στο ύψος της Λαμίας, εκείνα που έρχονται από την περιοχή της Πάτρας διαμέσου της Άμφισσας προς Λαμία θα ακινητοποιηθούν στη Γραβιά και όσα κινούνται στο εθνικό δίκτυο από Αθήνα προς Λαμία θα ακινητοποιηθούν κατά μήκος της εθνικής οδού από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Σημειώνεται ότι παραμένει αποκλεισμένη και η παλιά εθνική οδός Λαμίας-Αθηνών στο ύψος της Αμφίκλειας, καθώς και στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, στην περιοχή παλιός Λεβέντης.

Το συγκεκριμένο σημείο, ο κόμβος του Μπράλου, είναι στρατηγικό σημείο και ο αποκλεισμός του ουσιαστικά κόβει την Ελλάδα στα δύο. Οι δυνατότητες που έχει η αστυνομία για να διοχετεύσει την κυκλοφορία είναι ελάχιστες και αυτές αφορούν μόνο ΙΧ αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι αγρότες μετά τη 1 το μεσημέρι ουσιαστικά δεν θα υπάρχει δυνατότητα διέλευσης οχημάτων στο εθνικό δίκτυο πριν και μετά τη Λαμία.


Δεν πέρασε στους αγρότες η επιχείρηση διχασμού από την κυβέρνηση
Αν και η κυβέρνηση περίμενε μια κίνηση ως απαρχή της διάσπασης του μετώπου των κινητοποιήσεων, και πολλοί θεώρησαν ότι αυτή έγινε χθες από τους αγρότες του Πανελλήνιου Συντονιστικού αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων, οι οποίοι έστειλαν αντιπροσωπεία τους στο Μέγαρο Μαξίμου και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, φαίνεται πως οι ελπίδες του Μαξίμου δεν καρποφορούν, αλλά αντίθετα είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις... "Καλή τύχη Αλέξη...θα την χρειαστείς"

 EXTRA ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΔΩ...

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 

 THIS SOCIAL MEDIA PAYS YOU ! ! ! 

loading...






takaluteraedo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...