...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Άντρας των ΜΑΤ χτυπάει αυτοκίνητο στην Κω (βίντεο) / Man riot police pounding car in Kos (video)

       
    
Κάνει το γύρο του διαδικτύου βίντεο από τις συμπλοκές μεταξύ διμοιρίας των ΜΑΤ με κατοίκους της Κω, οι οποίοι διαμαρτύρονται ενάντια στη δημιουργία hotspot στο νησί.

Συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί θέμα τι μπορεί να μεσολάβησε (που ό,τι και να μεσολάβησε αυτή η πράξη δεν αρμόζει σε όργανα της τάξης, όπως και πολλές άλλες....) κι ένας άντρας των ΜΑΤ χτυπάει σταθμευμένο αυτοκίνητο με το γκλομπ, ενώ συνάδελφός του κλωτσά και ρίχνει κάτω ένα μηχανάκι στην άκρη του δρόμου.

Δείτε το βίντεο:


 EXTRA ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΔΩ... 

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...

flashnews

NOW

loading...

BidVertiser