...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσία: Ισλαμίστρια κρατούσε κομμένο κεφάλι παιδιού και απειλούσε να ανατιναχθεί (video) / Russia: Islamistria clutching a severed child's head and threatened to blow up

       1

Iσλαμίστρια κράδαινε στα χέρια της το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Μόσχας και απείλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό!

Ήταν νυμένη στα μαύρα και φώναζε «Αλλαχού Άκμπαρ», ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού που είχε στα χέρια της προκαλώντας ανείπωτη φρίκη.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα εντόπισαν το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο υποθέσεις συνδέονται, ενώ το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα πρέπει να σκότωσε το παιδί και μετά τον φόνο να πήγε κατευθείαν σε έναν σταθμό του μετρό, εκεί όπου την σταμάτησε τυχαία για έλεγχο ένας αστυνομικός. Τότε, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της το κεφάλι του παιδιού και άρχισε να φωνάζει ότι το δολοφόνησε!

Η γυναίκα φώναζε επίσης «Αλλάχου Άκμπαρ» και απειλούσε να ανατιναχθεί, ωστόσο, τελικά αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και αυτή την ώρα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας.


ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Κι εσεις στην πλειοψηφια περιμενετε τον Πουτιν (καλος και χρυσος, δε λεω... ως Αρχηγος Κρατους της Ρωσιας ομως... Εμεις ειμαστε Ελλαδα!!!) να ερθει να σας σωσει, επειδη ετσι σας εχουν φυτεψει στον εγκεφαλο με τις "προφητειες" τους... Για οσους δε γνωριζουν, ο Πουτιν εχει δεχθει τον Μωαμεθανισμο μεσα στη χωρα του ως ενδειξη καλης πιστης προς αλλοθρησκους.... Επισης εκτος απο τις προφητειες του Παισιου υπαρχουν και πολλες πολλες αλλες....

Ελληνες μονον οι ιδιοι θα σωσουμε τον εαυτον μας... Βαλτε το καλα στο κεφαλι σας...
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



xorisorianews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...