...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Το δευτερο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ιατρικό επίτευγμα του 21ου αιώνα απο ΕΛΛΗΝΑ και όλα τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν «ΕΝΟΧΑ» - Για πρώτη φορά μεταμόσχευση μήτρας με επικεφαλής τον ΕΛΛΗΝΑ χειρουργό Ανδρέα Τζάκη! / Probably the biggest medical breakthrough of the 21st century and all Greek SMEs remain silent "Guilty" - For the first time uterine transplant led by GREEK surgeon Andreas fireplace!

       https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTVe_AclOydYyPJ9qvE1Av5W266-OrzlulPbvAsxlKj9px_VqXjTw3Y5u123AFJDac7J9cRbbsyprCX6bn7VkUXDmJZl9e8_6br0y7oMtjSUVYQ7Hxoti4HfquDBj3vel1POjU_jWZMPA/s640/tzakis.jpg

Το πιθανότατα μεγαλύτερο ιατρικό επίτευγμα του 21ου αιώνα και όλα τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν «ΕΝΟΧΑ» - Για πρώτη φορά μεταμόσχευση μήτρας με επικεφαλής τον ΕΛΛΗΝΑ χειρουργό Ανδρέα Τζάκη! 

Δείτε στα παρακάτω links τι λένε τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα στον κόσμο: 


Ψάξτε μόνοι σας να βρείτε ποια ελληνικά ΜΜΕ το ανέφεραν ως είδηση και τι έγραψαν. 

"Οι γιατροί στο Cleveland Clinic έχουν ολοκληρώσει την μεταμόσχευση μιας μήτρας σε μια γυναίκα που δεν ειχε, έτσι μπορεί πλεον να μείνει έγκυος και να γεννήσει. Εάν η διαδικασία είναι επιτυχής, τα παιδιά θα γεννηθούν με καισαρική τομή και η μητέρα θα μπορει να αφαιρεσει το μοσχευμα μετά απο ένα ή δύο μωρά.

Ο ηγέτης της χειρουργικής ομάδας είναι ο Δρ Ανδρέας Γ Τζάκης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 4.000 έως 5.000 μεταμοσχεύσεις νεφρών, συκωτιού και άλλων κοιλιακων όργανων. Για την προετοιμασία για μεταμοσχεύσεις μήτρας, ταξίδεψε στη Σουηδία και συνεργάστηκε με τους γιατρούς στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, οι μόνοι στον κόσμο που έχουν πραγματοποιήσει τη διαδικασία με επιτυχία μέχρι στιγμής. Εννέα γυναίκες δεχθηκαν μεταμοσχευση στη Σουηδία, με μοσχευματα που λαμβάνονται από ζώντες δότες. Τουλάχιστον τέσσερις παραλήπτες απεκτησαν μωρά, που γεννήθηκαν υγιή όμως πρόωρα.

Περίπου 50.000 γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύεται ότι είναι υποψήφιες για μεταμοσχευση μήτρας."

ΝΤΡΟΠΗ τους!!!  Μέχρι πού θα φτάσει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αυτής της χώρας;;; 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το παντού! 

Επιμελεια-Μεταφραση: Nero-Bloom
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 

loading...



thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...