...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σε απέραντη φυλακή μετατρέπουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι ΄κ Λοιποί - Κοινές περιπολίες Ιταλών και Αλβανών στα σύνορα / In vast prison convert Hellas Europeans and the Others - Joint patrols of Italian and Albanian to the border

       

Σε απέραντη φυλακή μετατρέπουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι εταίροι και μη. Παρά το γεγονός πως, η Άγκελα Μέρκελ εμφανίζεται οργισμένη για την κίνηση των κρατών κατά μήκος του βαλκανικού διαδρόμου να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός. 

Την ώρα που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πολωνός Τουσκ δίνει συγχαρητήρια στους 28 για το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα, έρχετε και η είδηση από τα ΜΜΕ της Αλβανίας ότι θα κάνουν κοινές περιοπολίες με τους Ιταλούς προκειμένου να μη βρουν διέξοδο προς την Ευρώπη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. 

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ των Τιράνων αναφέρουν ότι οι κοινές περιπολίες στην ελληνοαλβανική μεθόριο θα πραγματοποιούν άνδρες της ιταλικής αστυνομίας από κοινού με Αλβανούς συναδέλφους τους, για την αποτροπή διέλευσης προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών από την Ελλάδα με προορισμό την Ευρώπη μέσω Αδριατικής, μετά το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου.

Η συμφωνία για μικτές περιπολίες επετεύχθη κατά την συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Ρώμη οι υπουργοί Εσωτερικών των δυο χωρών κ. Αντζελίνο Αλφάνο και Φαϊμίρ Ταχίρι και προβλέπει ιταλική βοήθεια σε προσωπικό και τεχνικά μέσα για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της μεθορίου με την Ελλάδα.

Πληροφορίες που μεταδίδουν ΜΜΕ των Τιράνων αναφέρουν ότι οι κοινές περιπολίες θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, ίσως και από το Σάββατο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας συναντήθηκαν στην Αυλώνα οι αρχηγοί της αστυνομίας των δύο χωρών για να εξειδικεύσουν την συμφωνία των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Η Ιταλία σπεύδει να προσφέρει βοήθεια στα Τίρανα καθώς ανησυχεί ότι ενδεχόμενη επιλογή της Αλβανίας ως ενδιάμεσης χώρας, από τα καραβάνια των προσφύγων, θα οδηγήσει τους πρόσφυγες, δια της Αδριατικής, στα εδάφη της. 

Την ίδια ώρα που Ιταλία και Αλβανία συμφωνούν αυτά αμείωτες εξακολουθούν να είναι οι ροές από την Τουρκία στα νησιά παρά την υποτίθεται αποτρεπτική παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



vimaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...