...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Τέλος στην προστασία προσωπικών δεδομένων στο ιντερνέτ - Απόλυτη παρακολούθηση σε Skype και Viber / FINAL! End to protection of personal data on the internet - Absolute monitoring at Skype and Viber

       ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Τέλος στην προστασία προσωπικών δεδομένων στο ιντερνέτ - Απόλυτη παρακολούθηση σε Skype και Viber

Πολλάκις σας έχουμε αναφέρει ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, από τους ισλαμιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχουν ως στόχο την αύξηση της αστυνόμευσης της προσωπικής ζωής και της σταδιακής κατάργησης των ατομικών ελευθεριών.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι 28 υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που συνεδρίασαν εκτάκτως στις
Βρυξέλλες, ζήτησαν, μεταξύ άλλων, φακέλωμα των πολιτών, σε όλες τις πτήσεις.

Πέραν τούτου όμως, σύμφωνα με το neurope.eu, αποφασίστηκε ο απόλυτος έλεγχος εφαρμογών επικοινωνίας όπως τα Skype και Viber, φυσικά για... «λόγους ασφαλείας».

Εν ολίγοις, ανοίγει, χωρίς την συγκατάθεσή μας, η, χωρίς περιορισμό, πρόσβαση των παγκόσμιων Αρχών στα προγράμματα επικοινωνίας Viber και Skype δήθεν προς «εντοπισμό επικοινωνιών των τρομοκρατών».

(Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ)

Η ανακοίνωση της απόφασης δόθηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου, Cohen Gens.

«Είναι σημαντικός ο κοινός αγώνας για το άνοιγμα του Διαδικτύου, σχετικά με τις επικοινωνίες που δεν είναι οι «κλασικές», καθώς κι η επικοινωνία μέσω Skype»,

 δήλωσε. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα ζητηθεί από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εγκλήματος των χωρών – μελών της Ε.Ε., αλλά και τις εταιρείες – κατασκευαστές των εφαρμογών, να βοηθήσουν την Κομισιόν στο έργο της.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση είχε ζητήσει τη συνεργασία τεχνολογικών κολοσσών, με την Apple να παρέχει πληροφορίες ανά διαστήματα.

Τουτέστιν, οι πολυεθνικές των παγκοσμιοποιητών, μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι. Εννοείται πως τις αποφάσεις δεν τις λαμβάνουν οι πολιτικοί αλλά η Νέα Τάξη, η οποία δίνει την «λύση», στο πρόβλημα, που η ίδια δημιούργησε.

Έτσι αυξάνονται τα χτυπήματα στην Ευρώπη από τους αμερικανοκίνητους ισλαμιστές. Ο κόσμος ως συνήθως παρασύρεται και τώρα συγκεντρώνεται ειρηνικά στους δρόμους, ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι για να δώσει την λύση αλλά για να αποδεχθεί μια οποιαδήποτε λύση, η οποία υποτίθεται θα εγγυηθεί την «ασφάλεια» των πολιτών. Αρχικά ίσως φανεί έτσι…

Η «λύση» όμως δεν θα δοθεί από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους αλλά από τους υποκριτές της παγκόσμιας διαπλοκής που έπεται να περάσουν στο προσκήνιο μετά την αποτυχία των πολιτικών, οι οποίοι εισάκουαν τις εντολές τους και παρουσιάζονται στα μάτια της κοινή γνώμης ως αποτυχημένοι. Είδατε, τι άκουσαν από τα ΜΜΕ οι πολιτικές Αρχές στις Βρυξέλλες για το χτύπημα στο αεροδρόμιο.

Στο τέλος, και θυμηθείτε τα λόγια μας, ο κόσμος θα παρακαλά να έρθει παγκόσμιος ηγέτης, δίνοντάς του την «οριστική λύση» και… δυστυχώς θα του γίνει το χατίρι!
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...aetos-apokalypsis
loading...