...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΟΚ: Ανακοινώθηκε η ανέγερση ακόμα 11 μουσουλμανικών πόλεων από την κυβέρνηση! / SHOCK: Announced the erection even 11 Muslim cities from the Hellenic government!

       

ΝΟΜΙΜΟΜΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 

Νέο σοκ από την κυβέρνηση στους Ελληνες πολίτες σε ότι αφορά το προσφυγικό: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση άμεσα ένδεκα (5+6) ακόμα μικρών μουσουλμανικών  πόλεων για...
τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, με σχετική δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα.

Και ετοιμάζονται και δεκάδες άλλες σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Σε συνέχεια της εξαγγελίας σήμερα ψηφίζεται και γίνεται νόμος στην Βουλή η πληρωμή εργοσήμου και την έκδοση αδειών παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες.

Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα καθώς με την θέσπιση του εργοσήμου χιλιάδες άλλοι λάθρο θα έρθουν στην χώρα για "νόμιμη" εργασία και θα χρειαστούν φυσικά και άλλοι χώροι "φιλοξενίας".

Οπως δήλωσε ο Δ.Βίτσας: «Διαμορφώνουμε πέντε καινούργια κέντρα φιλοξενίας και έχουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος στον αέρα, που ολοκληρώνεται αύριο, όπου ζητάμε για ενοικίαση βιομηχανικούς χώρους, οι οποίοι δεν λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα φιλοξενίας.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 3.500 θέσεις φιλοξενίας κενές στα υπάρχοντα κέντρα φιλοξενίας, ενώ στο Σκαραμαγκά θα κλείσουμε τη νέα φάση με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των οικίσκων. Στον Ελαιώνα διαμορφώνεται ένα καινούργιο κέντρο φιλοξενίας, το τρίτο. 

Επίσης διαμορφώνονται διάφορα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητήσουμε και με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία έχει ετοιμάσει ένα κέντρο φιλοξενίας, που πρέπει να μετατραπεί από κέντρο μετεγκατάστασης σε κανονικό κέντρων φιλοξενίας Σύριων, αφού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης. Ήδη προετοιμάζουμε και άλλα έξι»! 

Μάλιστα τόνισε ότι η κυβέρνηση ζητάει γι'αυτό το σκοπό εγκατελειμμένους βιομηχανικούς χώρους! 

Δικαιώνεται το pronews.gr για το σχέδιο δημιουργίας στην Ελλάδα μιας μεγάλης "Αποθήκης ψυχών" που ως στόχο θα είχε την δημιουργία "δεξαμενής" φτηνών εργαζομένων για την εγχώρια ελίτ και τις χώρες της ΕΕ.

Πριν τρεις μήνες άλλωστε το ΔΝΤ σε έκθεσή του, καλούσε τις ευρωπαϊκές χώρες να λάβουν, προσωρινά, μέτρα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να πληρώνονται με λιγότερα χρήματα από τον κατώτατο μισθό που προβλέπεται σε κάθε χώρα!  

Δηλαδή εν ολίγοις προτείνει σε όλες τις χώρες να εκμεταλεύονται τον όποιον δυστυχή του πλανήτη που δεν έχει στον "ήλιο μοίρα", για να ρίξει το εργατικό κόστος παγκοσμίως, δημιουργώντας υπόνοιες (στους πιο αφελείς) ή και βεβαιότητες (στους πιο υποψισμένους) για τον λόγο, για τον οποίο προκαλούνται οι λαθρομεταναστευτικές ροές, τελικώς τόσο οργανωμένα από εμπόλεμες ζώνες ή απλώς εξαθλιωμένα κράτη.  

«Με την πληρωμή εργοσήμου η κυβέρνηση δίνει άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης

Η κυβέρνηση προχωρά σήμερα στην ψήφιση της υιοθέτησης εργοσήμου για τους λαθρομετανάστες που παράνομα βρίσκονται στη χώρα νομιμοποιώντας έτσι την «μαύρη» εργασία. 

Έντονη ήταν η παρέμβαση του τέως υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση στην εισήγηση του Μάκη Μπαλαούρα για τη συγκεκριμένη ρύθμιση η οποία εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

«Πρόκειται για εθνικό θέμα που προσβάλλει τους χιλιάδες ανέργους και ιδιαίτερα τη νεολαία της χώρας μας. Με την πληρωμή εργοσήμου ουσιαστικά δίνει η κυβέρνηση άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» 

Με αυτή την ρύθμιση όμως η κυβέρνηση "ανοίγει διάπλατα" την χώρα για χιλιάδες ακόμα λαθρομετανάστες να έρθουν για δουλειά στην Ελλάδα. Ποιους θα αντικαταστήσουν; Μα φυσικά τους Έλληνες καθώς θα απασχολούνται με μεροκάματα των δέκα ευρώ κάτι που σημαίνει ότι ο "πετσοκομμένος" μισθός των Ελλήνων θα κατέβει κι άλλο.

Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ,το δικαιολογούν λέγοντας ότι με τη διάταξη αυτη μπαίνει τέλος στην αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα που σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπολογίζεται σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Γαλλίδα που γεννήθηκε και κατοικεί στο Καλαί-Calais(Γαλλία), εξιστορεί τις συνέπειες των Hot Spots (πόλεις μέσα σε πόλεις) για τους Λαθρομετανάστες.
Η Μαφία των πολιτικών που συνεργάζεται με τη Νέα Τάξη για τη δημιουργία του Πολυ-κουλτουραλισμού, της Πολυ-πολιτισμικότητας της κατάργησης των θρησκειών σε μια Πανθρησκεία κλπ.
Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται στο Καλαί της Γαλλίας. 
Σύντομα θα έχουμε τα ίδια και στη Χώρα μας.

   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...