...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Οι Γερμανία τύπωσε δικό της νόμισμα. - Το μάρκο είναι γεγονός. / German print its own currency. - The mark is a fact.

       

Φαίνεται πώς μας πρόλαβαν οι Γερμανοί και αντί να βγάλουμε εμείς πρώτοι την δραχμή, έβγαλαν αυτοί το μάρκο.

Το νέο Γερμανικό νόμισμα θα έχει αξία
5 ευρώ και κατά την  Bundesbank  θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε συλλέκτες, αν και θα επιτρέπεται η χρήση του στη χώρα για πληρωμές.

Το νέο μάρκο θα το ονομάσουν «Πλανήτη Γη» κάνοντας την "αρχή των σημείων" του "αρειανικού" οράματος του Αδόλφου Χίτλερ.

Φασίστες, είχε πει ο Αδόλφος, σπεύσατε, μαθητεύσατε, σε όλη τη γη κηρύττοντας τα ιδεώδη της Άριας φυλής μας. 

Εισχωρήστε σε όλους τους θεσμούς του κράτους, τα κόμματα, τον συνδικαλισμό και επιδιώξτε να βρεθείτε σε ανώτατες θέσεις και τότε ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, δείξτε στην ανθρωπότητα τι σημαίνει ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Το όραμα αυτό του Αδόλφου που δεν κατάφερε να το επιβάλει με το Ράιχ, φαίνεται ότι το πετυχαίνουν οι απόγονοι με πρωταγωνιστή τον Σοιμπλε και όπλο την οικονομία.       

Του νέου παγκόσμιου μάρκου η μία πλευρά είναι σχεδιασμένη από τον Stefan Klein και απεικονίζει της πέντε ηπείρους, ενώ η άλλη πλευρά την οποία έχει σχεδιάσει η Alina Hoyer απεικονίζεται το σύμβολο της Γερμανίας, ο αετός, ο οποίος περιβάλλεται από 12 Ευρωπαϊκά αστέρια.

Η αποκάλυψη είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι από γερμανική εφημερίδα, κανείς όμως δε γνώριζε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το νόμισμα είναι μεγαλύτερο από αυτό των 2 ευρώ και έχει βάρος 9 γραμμαρίων.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...neinnewsgr
loading...