...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τα ΜΜΕ θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται θυμό, φόβο και μίσος. / The media want people to feel anger, fear and hatred.

       232

Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν ενεργά να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται
θυμό, φόβο και μίσος.

Τα ΜΜΕ διοικούνται από εκείνους που ελέγχουν την κοινωνία. Ένας στόχος είναι να διαιρέσουν και να κατακτήσουν την κοινωνία. Γινόμαστε αναποτελεσματικοί συν-δημιουργοί ενός ειρηνικού και «δίκαιου» πλανήτη.


Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα και να μπαίνουν σε χρέος για να αγοράσουν πράγματα και να κερδίσουν προσωρινή ευτυχία. Υπάρχουν πιθανώς πολλοί λόγοι. Αλλά φαίνεται να είναι το modus operandi των ισχυρών οργανώσεων για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χάους, επικείμενου κινδύνου, δυσπιστίας … χαμός και κατήφεια σε γενικές γραμμές.

Δεν είναι απολύτως σαφής ο λόγος που χρησιμοποιούν αυτή την τακτική, αλλά έχω πλήρη επίγνωση ότι έχουν ενσταλάξει ενεργά τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι προφανώς μια τεχνική κοινωνικού ελέγχου ίσως οι δαίμονες που υπηρετούν τρέφονται από τα αρνητικά μας αισθήματα.

Υποθέτω ότι αν αυτοί δημιουργούν συνεχώς εχθρούς για να φοβούμαστε και να πολεμάμε, δεν θα στρέψουν τις σκέψεις μας προς την κατεύθυνση αυτών που πραγματικά κινούν τα νήματα. 

Ο έλεγχος του υποσυνειδητου είναι ένα θέμα που αξίζει βαθιά μελέτη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποσυνείδητα μηνύματα. Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ!!! / Subconscious messages. The premise !!!

   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...



awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...