...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Ύποπτη η Απεργία των ΜΜΕ / Suspected the strike by the media

       μμε

Για δες καιρό που διάλεξαν οι δημοσιογράφοι να απεργήσουν…

Ενώ η κυβέρνηση περνά διπλό μνημόνιο-λαιμητόμο, η ΠΟΕΣΥ θέλει να φιμώσει τα Μέσα Ενημέρωσης μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη προσφέροντας υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να περάσει άρον-άρον από τη Βουλή διπλό μνημόνιο με εξοντωτικά μέτρα φτωχοποίησης ύψους εννέα δισ.ευρώ και οι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών σκαρφίστηκαν να προοχωρήσουν σε απεργία διαρκείας μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη.

Η απόφαση αυτή της ΠΟΕΣΥ να προχωρήσει έχει προκαλέσει οργή στους δημοσιογράφους. Το ερώτημα είναι πώς γίνεται να αποφασίζεται απεργία που ουσιαστικά ρίχνει μαύρο στα ΜΜΕ την ώρα που οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για την συμφωνία που η κυβέρνηση θέλει να περάσει σιωπηρά.

Μπορεί οι συνδικαλιστές με την κινητοποίηση να αντιδρούν στο ξεπούλημα των ασφαλιστικών ταμείων και στο σχέδιο Κατρούγκαλου, ωστόσο η απεργία στον Τύπο αυτή την κρίσιμη στιγμή μοιάζει σαν να προσφέρει υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη θριαμβολογοεί ότι με την συμφωνία που «επετεύχθη» στο Eurogroup της Παρασκευής «πετύχαμε τους στόχους μας» και χωρίς αντίλογο, κριτική και ενημέρωση, στην ουσία οι δημοσιογράφοι βοηθούν το Μαξίμου να περάσει τα δύο μνημόνια με τα Μέσα Ενημέρωσης να απεργούν και οι πολίτες να μην μπορούν να ενημερωθούν για κρίσιμες λεπτομέρειες του διπλού μνημονίου των 9 δισ. που θα κάνει τη ζωή των Ελλήνων ακόμα πιο δυσβάσταχτη.

Το μόνο που συνεχίζει είναι η ενημέρωση από το διαδίκτυο.

Να πούμε και του στραβού το δίκιο, πλήρη ενημέρωση από τους δημοσιογράφους των εφημερίδων, των καναλιών και των ραδιοφώνων δεν την λες, γι’ αυτό και η χώρα μας βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης αντικειμενικής δημοσιογραφίας…
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...diadrastika
loading...