...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΕΛΟΣ! / This is the end of how you did know Hellas!

       

Φαίνεται πως ο θάνατος της Ελλάδος είναι ήδη γεγονός! 

Η Ελληνική Κρατική Τηλεόραση αποφάσισε, ελέω των προδοτών του πολιτικού συστήματος, να μετατραπεί στην Al Jazeera Greece. 


Βλέπετε στις αποκλειστικές προτεραιότητες της Ελληνικής(;) συγκυβέρνησης είναι οι αλλοδαποί και όχι οι Έλληνες.

Η ΕΡΤ μεταδίδει καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά προκειμένου να ενημερώνονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που "φιλοξενούνται" παγιδευμένοι από τους Δυτικούς και τους Έλληνες πολιτικάντηδες εντός των συνόρων της Ελλάδος.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κρατική Τηλεόραση, τα καθημερινά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά θα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα της! Όπως τονίζουν οι υποκριτές και επικίνδυνοι διαχειριστές της δημόσιας(;) τηλεόρασης, στόχος τους είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η αφελής ερώτηση, που προκύπτει αβίαστα, είναι η εξής: 

Έχουν τηλεοράσεις ή ραδιόφωνα οι αλλοδαποί; Προφανώς όχι! Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι η εξοικείωση των Ελλήνων με την Αραβική γλώσσα και τις μουσουλμανικές συνήθειες και όχι η έγκυρη ενημέρωση των "προσφύγων"!

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση τονίζει πως το δελτίο ειδήσεων στα Αραβικά 

«Στην ΕΡΤ1 θα μεταδίδεται στο τέλος των δελτίων ειδήσεων, στις 15.00, στις 18.00 και στις 21.00. Στο Ραδιόφωνο και συγκεκριμένα από το Πρώτο Πρόγραμμα στους 91.6 και στους 105.8 για την Αττική και μέσω των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ στο Αιγαίο, στα Ιωάννινα, στην Κοζάνη, στις Σέρρες, στην Κέρκυρα, στην Φλώρινα, καθώς και από το Δίκτυο Θεσσαλίας, θα μεταδίδεται στις 13.30 και στις 19.30».

Για όποιον κατάλαβε το νόημα αυτής της είδησης θα συνοψίσω λέγοντας πως το Ελληνικό(;) κράτος εύχεται «καλώς ορίσατε και καλή διαμονή» στους αλλοδαπούς και στους Έλληνες «στο καλό και να μη μας γράφετε»

Για όποιον δεν κατάλαβε το μόνο, που έχω να προσθέσω είναι το ότι η αδιαφορία και η επιλεκτική ανοησία είναι αυτές που μας έφεραν στο σημερινό κατάντημα.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



mythorrea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...