...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

«ΟΧΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»… ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΔΙΑΔΩΣΤΕ! / "NO MUSEUM of Kemal IN THESSALONIKI" ... GREAT MOBILIZATION OF ALL THOSE WHO HAVE HELLENIC SOULS ON MAY 19, THE DAY OF GENOCIDE OF PONT IN THESSALONIKI ... BROADCAST!

       κεμαλ πουστη

«ΟΧΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ (Δειτε ΕΔΩ τι εστι ΚΕΜΑΛ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»…
ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΕΜΑΛ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18 30
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.

Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΕΚΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Ρε ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???? Να ξερετε Αποβρασματα της Βουλης και του κοσμου ολου πως ειστε αρρωστοι με βουλα!!!! Χριζετε αμεσης λοβοτομης!!!! Μονο ετσι θα γλιτωσει ο κοσμος απο εσας αλλα θα χαρει κιολας!!!! Λοβοτομη και μετα σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ τα γελοια σωματα σας προς παραδειγματισμο κι αναμορφωση των επομενων και προς διασκεδαση της κοινωνιας!!!! Ουτε ο θανατος δεν σας αξιζει!!!!

   


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...katohika
loading...