...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πωλούνται Μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής (αυτής που λέει ο Αρτέμης) σχεδόν ΤΣΑΜΠΑ! ΣΠΑΥΣΑΤΕΕΕΕ / For Sale of Shares of the East Bank (the one that says Artemis) almost Bunch!

       HHHHH

Η κοροϊδία που πουλάνε οι του Σώρρα οπαδοί (πλέον και επίσημα εχθροί κάθε
χριστιανού/ χριστιανής αφού καθυβρίζουν μέρα και νύχτα τα πιστεύω μας ) μετά το ανέβασμα των «Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής» στο ebay αποκτά ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Λοιπόν όσα ακόμα κορόιδα έμειναν μπορούν να βοηθήσουν τον Αρτέμη να μαζεύει λίγο ακόμα «χρήμα» αφού η «αξίας δισεκατομμυρίων» μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής πωλούνται εδώ και μερικές μέρες στο ebay με τιμή… μόλις 75 ευρώ (ως συλλεκτικές).

Εκτός από το screen shot σας δίνω και λινκ για να βοηθήσετε τον άνθρωπο ρε παιδιά…

ΥΓ1 Το χειρότερο μου είναι που κάθε μέχρι με το που πάω τα παιδιά στο σχολείο βλέπω φάτσα κάρτα την ταμπέλα. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι τα γραφεία έχουν κάθε μέρα και λιγότερο κόσμο, ειδικά τώρα που στους «προσφεύγοντες» οπαδούς του ΕΣΥ (Σώρρας) άρχισαν να έρχονται τα ομαδικά κατασχετήρια (όπως και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο).


ΥΓ2 Επειδή έχουν βγάλει και έναν πραγματικά αγράμματο τύπο εκεί στη Καβάλα που λέει ότι τον αθώωσαν με την μια οι δικαστές, να σας ενημερώσω ότι η αθωώση δεν έγινε για ουσιαστικούς λόγους (όπως αρέσκονται ψευδώς να λένε οι Σωρραίοι) αλλά γιατί για τυπικούς λόγους το δικαστήριο δεν μπήκε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης λόγω παρέλευσης του αξιοποίνου (που σημαίνει ότι ή είχε παραγραφεί το αδίκημα ή πλέον δεν ίσχυε ο νόμος με τον οποίο παραπέμφθηκε).

Από την Αρβανίτισσα

HHHHH


   


Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...