...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Σόου από τον Ρ.Τ. Ερντογάν: Έφτιαξε ψεύτικα τείχη στην Κωνσταντινούπολη για να τα «γκρεμίσει» και να γιορτάσει την Άλωσή της! / Show from R.T.Erntogan: He built fake walls in Istanbul to them "pull down" and to celebrate the fall of!

       

Την ώρα που ο Ελληνισμός πενθεί σήμερα για την αποφράδα ημέρα της Άλωσης της Πόλης ο Ρ.Τ. Ερντογάν προχώρησε σε ένα «σόου» με χολιγουντιανές διαστάσεις με αφορμή την συμπλήρωση των 563 χρόνων από το τραγικό για την Ανθρωπότητα και τον Πολιτισμό γεγονός

Στις εκδηλώσεις έγιναν μουσικοθεατρικά δρώμενα με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τα 1.200 άτομα, ενώ συμμετείχε και ένα ειδικό τμήμα του στρατού που φέρει το όνομα «Τμήμα Κατάκτησης». 

Το εν λόγω τμήμα αποτελούνταν από 478 άντρες οι οποίοι ήταν ντυμένοι με οθωμανικές στολές και κυρίως Γενίτσαρων

Οι Τούρκοι έχτισαν επίτηδες ψεύτικα τείχη για να εμφανιστεί συμβολικά ο Τούρκος πρόεδρος ως άλλος «Μωάμεθ  εκπορθητής»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε στην εκδήλωση με ελικόπτερο και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Οι προκλήσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν είχν ξεκινήσει από χθες την στιγμή που ο Β.Πούτιν επισκέπτονταν το Ιερό Βουνό της Ορθοδοξίας (στο σήμερα....) το Άγιον Όρος, αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση και στήριξη της Αληθινής Θρησκείας (?) και ο Τούρκος πρόεδρος συγκέντρωσε χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους, μέλη του Ιδρύματος Νεολαίας της Ανατολής, έξω από την Αγία Σοφία μια μέρα πριν την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης για να απαιτήσουν το στολίδι της Ορθοδοξίας να λειτουργήσει ως τζαμί!  

Συγκεντρώθηκαν έξω από τον  Ιερό Ναό της της Αγίας Σοφίας το Σάββατο, απαιτώντας  το δικαίωμα να προσευχηθούν εκεί, θέλοντας να μετατραπεί ο χώρος αυτός σε τέμενος όπως είχε μετατραπεί μετά την Άλωση της Πόλης το 1453 μέχρι που ο Κεμάλ Αττατούρκ το 1937 την έκανε  μουσείο.  

Ένας ιμάμης ηγήθηκε μιας προσευχής μπροστά από την Αγία Σοφία και το πλήθος των ισλαμιστών ζητούσε εκ νέου να μετατραπεί  σε έναν μουσουλμανικό τόπο λατρείας.  

«Ας σπάσουμε τις  αλυσίδες, ανοιχτή Αγία Σοφία»

φώναζαν τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία   

 «Στο όνομα των χιλιάδων αδελφών μας απαιτούμε να μας  επιτραπεί να προσευχηθούμε μέσα στο τζαμί της Αγίας Σοφίας»

δήλωσε ο Σαλίχ Τουρχάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Ανατόλια που διοργάνωσε τη διαδήλωση.  

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να συμπέσει με τους εορτασμούς για την επέτειο της  οθωμανικής κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης.  

Την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν επισκέπτονταν το Άγιο Όρος και προσκυνούσε την Παναγίας από κοινού με τον Προκόπη Παυλόπουλο (ωραιες παρεες εχει ο Πουτιν....), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν επέλεξε να προχωρήσει σε αυτήν την προκλητική ενέργεια κατά Ελλήνων και Ρώσων προσβάλοντας την Ορθοδοξία.  (Για το πόσο οι ιδιοι εχουν προσβαλλει την "ορθοδοξια τους" με απειρους τροπους...ουδεν σχολιον...)

Σημειώνεται ότι πριν από έξι μήνες η Ρωσία απαίτησε από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη "καλής θέλησης" από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτούσε την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριστιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της.  (Ξερει που, πως και ποτε θα χτυπησει ο τουρκαλας ωστε να δημιουργησει θερμο επεισοδιο.... Μετα φταιω εγω να λεω πως τα θελει η ....αρα του???)


Μετά από ψήφισμά της η ρωσική Δούμα ζήτησε την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στο ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.    

«Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Τουρκία και το Ισλάμ να αποδείξει ότι υπάρχει  καλή θέληση , υπεράνω της πολιτικής, και είναι αναγκαία η επιστροφή της  Αγίας Σοφίας στην χριστιανοσύνη»

δήλωσε ο επικεφαλής της  κοινοβουλευτικής ομάδας για την προστασία των χριστιανικών αξιών Sergei  Gavrilov.  

 "Θα συμμετάσχουμε στη χρηματοδότηση, καθώς και στην συμμετοχή της αποκατάστασης του   χριστιανικού μνημείου από τους καλύτερους Ρώσους  συντηρητές και  επιστήμονες".   

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έκτοτε απαντάει με συνεχείς προκλητικές ενέργειες επιχειρώντας να κάνει την Αγία Σοφία μουσουλμανικό τέμενος.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τα σχόλια δικά μας...

...ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Δεν εχουμε την διαθεση να προσβαλλουμε κανεναν με τα σχολια μας εκτος απο αυτους που προσπαθουν να προσβαλουν την νοημοσυνη μας.... Η Αγια Σοφια ειναι μερος της πατριδος και της ιστοριας μας, χυθηκε ποταμι ελληνικο αιμα.... οποτε μας αφορα ολους. Ο διχασμος που νοιωθουν στο σημερα οι Ελληνες περι θρησκειας (οπως και περι πολιτευματος) δεν μας αφορα... Αυτο το σχολιο παει σε ολους οσους μας κατακρινουν για τα αρθρα που βρισκουμε κι ανεβαζουμε. Τα υπολλοιπα τα γραφουμε αμεσως απο κατω και στα δεξια της σελιδας μας... Σας ευχαριστουμε.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



ellinonpaligenesia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...