...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Φραστικό επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη [video] / Phrasal episode AGAINST SYRIZA MP in Kozani [video]

       Φραστικό επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη [video]

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, και σε κτηνοτρόφο που παρευρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που πραγματοποιήθηκε στη Σκήτη Κοζάνης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίσει το Kozani tv, όλα ξεκίνησαν όταν ο παρευρισκόμενος στην εκδήλωση Mπάμπης Τοπαλίδης, πήρε το λόγο, αν και δεν προβλεπόταν από το πρωτόκολλο, και μιλώντας από το μικρόφωνο, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, για τις γνωστές του δηλώσεις για τη γενοκτονία.

Τότε, ο κ. Δημητριάδης αντέδρασε έντονα λέγοντας πως με τα λεγόμενά του αμαυρώνει τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και πρόσθεσε: “Είσαι αλήτης”, για να λάβει την απάντηση: “Μεγαλύτερος από εσένα όχι”.


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...imerisia

NOW

loading...

BidVertiser