...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno που μίλησε για το προσφυγικό και διέσυρε τον Αβραμόπουλο... / Was killed in a car accident the Italian MEP Gianluca Buonanno who talked about refugees and denigrate Avramopoulos ...

       

Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno ξεφτιλίζει τον Αβραμόπουλο στο Στρασβούργο για το μεταναστευτικό αλλά και την στάση του Έλληνα Επιτρόπου κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)

Σήμερα σκοτώθηκε  σε "περίεργο" τροχαίο που έγινε στο
 Βαρέζε  της Ιταλίας όταν αυτοκίνητο με τρία άτομα του έκλεισε τον δρόμο. Στο ίδιο «ατύχημα» τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγος του που ήταν στην θέση του συνοδηγού.  

Ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno πριν 2 μέρες έκανε ρόμπα τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο γιατί κατά την ομιλία του έπαιζε με το κινητό του μη δίνοντας σημασία στα όσα ελέγοντο για το καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.


E' morto Gianluca Buonanno,


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...



ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...