...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

«ΕΠΙΘΕΣΗ» ΧΑΚΕΡ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ! Διέρρευσαν 2.500 φάκελλοι με απόρρητα έγγραφα του δισεκατομμυριούχου / Soros Groups Get Hacked, Hundreds Of Documents Leaked

       Billionaire investor George Soros speaks at a forum Charting A New Growth Path for the Euro Zone during the annual IMF-World Bank meetings in Washington September 24, 2011.   REUTERS/Yuri Gripas (UNITED STATES - Tags: POLITICS BUSINESS)

FOR ENG PRESS HERE

Περίεργα παιχνίδια συνωμοσίας και κατασκοπίας παίζονται τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της οξυμένης προεκλογικής περιόδου που διανύει η χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σήμερα διέρρευσαν από χάκερς 2500 φάκελοι με απόρρητα έγγραφα του
Τζωρτζ Σόρος που πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια απάντηση στα Panama Papers.

Είναι πολύ πιθανόν στα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει να περιλαμβάνονται και πολλά με ελληνικό ενδιαφέρον. 

Ο δισεκατομμυριούχος  κ. Σόρος είναι γνωστός στη χώρα μας για τις διασυνδέσεις του και με Έλληνες πολιτικούς. Στο παρελθόν είχε συναντήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ επαφές μαζί του διατηρούσε και ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ωστόσο ο κ. Σόρος έγινε γνωστός στην ελληνική κοινή γνώμη από την εμπλοκή του στην υπόθεση των Σκοπίων και για το αντεθνικό όπως λένε πολλοί έργο του προς τη χώρα μας.

Όσον αφορά τα έγγραφα που διέρρευσαν μετά από επίθεση χάκερ πρόκειται για περισσότερα από 2.500 εσωτερικά έγγραφα που δημοσίευσε η DC leaks, μια ομάδα Αμερικανών ακτιβιστών, που όπως λένε θέλουν «να παρουσιάσουν την αλήθεια για την διαδικασία αποφάσεων στις ΗΠΑ όπως και για τα κυρίαρχα στοιχεία στην αμερικανική πολιτική ζωή».

Τα αρχεία είναι κατηγοριοποιημένα με διάφορα κριτήρια, όπως η γεωγραφική περιοχή, αλλά και ό, τι έχει σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Προεδρικό γραφείο, ενώ καλύπτουν την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016. 

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια δράσης, στρατηγικές και άλλες δραστηριότητες του Σόρος, ενώ περιέχουν αναφορές για ευρωπαϊκές εκλογές, την μετανάστευση και το προσφυγικό.

Η ίδια ομάδα είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό emails του πρώην αξιωματούχου του NATO , Φίλιπ Μπριντλοβ, που έδειχναν τον στρατιωτικό να προσπαθεί να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας. Ο ίδιος ο Μπρίντλοβ σε δηλώσεις του στο CNN χαρακτήριζε την υποκλοπή της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας, ως μέρος ενός κρατικού προγράμματος κατασκοπείας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ειδικοί ασφαλείας στις ΗΠΑ ρίχνουν την ευθύνη σε Ρώσους χάκερς.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading...



crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...