...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Έκτακτη εντολή Πούτιν μετά τις εξελίξεις στην Συρία / Extraordinary Putin ordered after the developments in Syria

       Έκτακτη εντολή Πούτιν μετά τις εξελίξεις στην Συρία

Ξαφνικές ασκήσεις σε ολόκληρη την ρωσική επικράτεια - Σε ύψιστο συναγερμό αεροπορία και Ναυτικό - Απόφαση για στρατιωτική συμμαχία με Κίνα και Ινδία



Την ώρα που στην Συρία μυρίζει ξανά κλιμάκωση και στην Ουκρανία η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, η Ρωσία στέλνει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα εντολή για τη διεξαγωγή μεγάλων στρατιωτικών γυμνασίων σε ολόκληρη την ρωσική επικράτεια, μεταξύ των οποίων σε εκείνη που περιλαμβάνει την Κριμαία και στην περιοχή των συνόρων με την Ουκρανία.

Παράλληλα έθεσε την Πολεμική Αεροπορία, τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα και τον ρωσικό στόλο του Βορρά σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

«Σύμφωνα με την εντολή (του προέδρου), τα στρατεύματα των στρατιωτικών τομέων του Νότου, της Δύσης και του Κέντρου, ο στόλος του Βορρά, οι αεροπορικές δυνάμεις και τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα έχουν τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού»,

 δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, όπως μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα.

Είναι αυτονόητο πως η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μεταξύ άλλων, στην Μέση Ανατολή, όπου η Τουρκία έχει στείλει τεθωρακισμένα στην Συρία και απειλεί με μαζική επέμβαση εναντίον των Κούρδων, με την Μόσχα να ανησυχεί για κλιμάκωση, η οποία ενδέχεται να πλήξει τα ρωσικά συμφέροντα στην χώρα.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της επιτροπής για την άμυνα  της ρωσικής Δούμας, δήλωσε ότι  έχει έρθει πλέον η ώρα για την  Ρωσία, την Κίνα , την Ινδία και το Ιράν να δημιουργήσουν στρατιωτική συμμαχία, η οποία δεν θα είναι συμβατή με το ΝΑΤΟ, μεταδίδουν σερβικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Η παρουσία του κινεζικού στρατού στη Συρία είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης μιας σοβαρής στρατιωτικο-πολιτικής συμμαχίας στην οποία θα υπάρχουν χώρες που δεν θα αποτελούν μέρος του  ΝΑΤΟ» 

, δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Άπαξ και η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και το Ιράν ενώσουν τις δυνάμεις τους , η  κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα επιλυθεί μέσα σε ένα χρόνο», 

κατέληξε.

Τα στρατόπεδα ετοιμάζονται και τα τύμπανα πολέμου ηχούν ξανά.

Από μικρή αιτία, θα ξεσπάσει λαίλαπα.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:




 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



el

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...