...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Σοκ στην Τουρκία! Οι Συριακές δυνάμεις αιχμαλώτισαν Τούρκους μυστικούς πράκτορες! Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις τους / Shock in Turkey! Syrian forces captured Turkish secret agents! Shocking revelations

       

Ο συριακός στρατός συνέλαβε άραβες αξιωματικούς κατά τις μάχες με τους τρομοκράτες οι αποκαλύψεις τους σοκάρουν


Ιδιωτικές πηγές που επικαλείται το Al Manar και μεταδίδει το dimpenews, ο συριακός στρατός και οι υπηρεσίες ασφάλειας συνέλαβαν 27 αξιωματικούς αραβικών εθνικοτήτων που μάχονται στο πλευρό των τρομοκρατών στο Χαλέπι συμπεριλαμβανομένων σαουδαράβων , καταριανών από τα Εμιράτα και 3 αξιωματικούς των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι 27 που αιχμαλωτίστηκαν από τις συριακές δυνάμεις ομολόγησαν και προέβησαν σε σημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις κατά την ανάκριση. Μεταξύ των όσων αποκάλυψαν είναι ότι στρατιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ και της Γαλλίας συμβάλουν στις μάχες στο Χαλέπι και ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις δέχθηκαν τεράστιες παραδόσεις όπλων από το τουρκικό έδαφος.

Οι ίδιοι αξιωματικοί είπαν κάτι που οι συριακές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά από καιρό: 

Πολυάριθμοί θανατοποινίτες ή καταδικασθέντες σε ισόβια στη Σ Αραβία απελευθερώθηκαν υπό την προϋπόθεση να να ταξιδέψουν και να πολεμήσουν κατά του συριακού στρατού. 

Εκτός των άλλων αποκάλυψαν ότι το ουαχαμπιτικό κίνημα των Σαουδαράβων στη Συρία περιλαμβάνει μισθοφόρους που εκπαιδεύθηκαν από την αμερικανική εταιρεία Blackwater σε ειδικό στρατόπεδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από στρατιωτικές μονάδες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση αυτών των τρομοκρατών είναι η βάση της αμερικανικής εταιρείας στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...crashonline
loading...