...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ "ΑΓΑΠΗΤΕ"... Αλεξιάδης: Αντι-ΕΝΦΙΑ και «πόθεν έσχες» για όλους / WE 'LL BELIEVE IT WHEN WILL SEE IT "DEAR" ... Alexiadis: Anti-ENFIA and "Persons Occupying" for all

       Αλεξιάδης: Αντι-ΕΝΦΙΑ και «πόθεν έσχες» για όλους

Αλλαγές στη φορολογία ακινήτων με αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από
έναν νέο φόρο που θα έχει αφορολόγητο όριο και θα μεταφέρει τα βάρη στη μεγάλη και πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία, καθώς και ηλεκρονική υποβολή «δήλωσης περιουσιακής κατάστασης» από όλους τους φορολογουμένους, προαναγγέλλει με συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

«Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι στο ιδεολογικό μας πλαίσιο. Μία αναγκαιότητα είναι και πρέπει να αντικατασταθεί από έναν φόρο που θα φορολογεί το σύνολο της περιουσίας, με αφορολόγητο και σίγουρα χωρίς υπερβολές και γραφικότητες»,

υπογραμμίζει και προσθέτει: 

«Στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, πρέπει να έχουμε έναν φόρο περιουσίας που θα μεταφέρει το βάρος στη μεγάλη και πολύ μεγάλη περιουσία, θα απαλλάξει την πολύ μικρή και θα ελαφρύνει σημαντικά τη μεσαία».

Ο κ. Αλεξιάδης προαναγγέλλει ακόμα υποχρεωτική ηλεκτρονική δήλωση της περιουσιακής κατάστασης, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για σύγχρονες μεθόδους διασταυρώσεων στοιχείων για τον εντοπισμό περιπτώσεων απόκρυψης εισοδημάτων. 


Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καθιέρωσης κινήτρων για τους φορολογουμένους που καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου, ενώ για το νέο Περιουσιολόγιο, αναφέρει ότι θα υπάρχει ειδική εφαρμογή στο Taxis, όπου η δήλωση θα γίνεται μία φορά και θα αλλάζει με την αγορά ή πώληση κάποιου στοιχείου.

Χαρακτηρίζει «όνειρο θερινής νυκτός» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο και παράλληλα σημειώνει ότι η ΝΔ 


«που επιθυμεί να επανέλθει στην εξουσία χωρίς να καταθέτει την αυτοκριτική της (αντίθετα συχνά θεωρεί την κυβερνητική της περίοδο σαν πρότυπο παραδείσου), ζητά διαρκώς εκλογές, χωρίς να καταθέσει το πρόγραμμά της».

Τέλος, τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εξελιχθεί σε δημοκρατικό ανοιχτό κόμμα που να απαντά στα προβλήματα της κοινωνίας και σημειώνει ότι όλοι στην κυβέρνηση θα πρέπει να κριθούν με βάση το έργο τους.


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Δεν ξερω πως να σας χαρακτηρισω.... Ξεπλυμενους ή Απλυτους???? Απο λογια χορτασαμε ¨κυριοι" και "κιουριες".... Προς το παρον το μονο που κανετε ειναι τα αντιθετα (πρωην-νυν-μελλοντικοι τραγοι). Αν ηταν να κανετε κατι, θα το ειχατε κανει εμπρακτα κι οχι σε δηλωσεις ανευ σημασιας.  Μου εχουν μεινει δυο τρυπια σωβρακα.... Μην ερθετε να μου τα παρετε... Θα σας τα στειλω κι ο κουριερ κερασμα απο μενα διοτι ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ (την περιουσια μου στα ματια σας)... Δε βλεπετε εκλογες, αλλα μιλατε ολοι σας σαν σε προεκλογικο αγωνα, αναμασωντας τις ψευτούποσχεσεις σας... Συνεχιζετε με ωραια λογια να μας επιβαλλετε τα φακελωματα των αφεντικων σας (ΝΤΠ) και συνεχιζετε να προσπαθειτε με καθε μεσον να μας φερεται σε φαγωμαρα κι εμφυλιο.... Στα τσακιδια ολοι σας!!! Κι οταν λεμε ολοι ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



enikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...