...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

«Νέα Εποχή» στην τηλεόραση - Η επόμενη μέρα / "New Age" on TV - The Next Day

       «Νέα Εποχή» στην τηλεόραση - Η επόμενη μέρα

Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Τεράστιο πλήγμα για την ελευθερία του λόγου. Ζημιωμένο οικονομικά το κράτος.

Μπαίνουν νέοι «παίκτες» στα μίντια , παραδοσιακοί «καναλάρχες» αποσύρονται, αν και υπάρχουν οι θεματικές και οι περιφερειακές άδειες που θα δημοπρατηθούν στην συνέχεια.

Τα μέσα ενημέρωσης γίνονται όλο και λιγότερα και οι δημοσιογραφικές φωνές λιγοστεύουν.

Όσο πιο λίγα κανάλια, τόσο πιο...
ελεγχόμενα από την παγκόσμια εξουσία.

Φωνές που προειδοποιούσαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τους πολίτες για αυτά που έρχονται, δύσκολα θα βρίσκουν «στέγη» σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σειρά θα πάρουν το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.

Το μήνυμα που στέλνεται σε όλους είναι πως πλέον η ενημέρωση θα έχει ακόμα πιο στενά όρια, μέχρι να χειραγωγηθεί απόλυτα.

Η διαπλοκή θα λειτουργεί καλύτερα με λιγότερο αριθμό μέσων ενημέρωσης και η ελευθερία λόγου θα δεχθεί τεράστιο πλήγμα.

Στο οικονομικό κομμάτι τώρα, πρέπει να τονιστεί πως κλείνουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από κανάλια θα ενισχύσουν την καλπάζουσα ανεργία της χώρας, η οποία ταλανίζεται από την σοβιετικής απόχρωσης οικονομική πολιτική με τους υψηλούς φόρους και τον υπερκρατισμό.

Επιπλέον, κανείς δεν αναφέρει με σαφήνεια τι θα γίνει με τα χρωστούμενα δάνεια των καναλιών που δεν θα εκπέμψουν ξανά.

Θα τα φορτώσουν και αυτά στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων, δηλαδή της μεσαίας τάξης, που πληρώνει ήδη την ζημιά των ΔΕΚΟ και των πολυάριθμων διορισμών στο Δημόσιο;

Το κράτος καρπώθηκε τεράστια ποσά, καθώς το τίμημα αποδείχθηκε πολύ υψηλό.

Ωστόσο βγαίνει ζημιώμενο καθώς τα λεφτά που παίρνει από την μία τσέπη (246 εκατομμύρια ευρώ) είναι λιγότερα από αυτά που χάνει λόγω των κλείσιμο μιντιακών επιχειρήσεων (φόροι, τζίρος, προμηθευτές κτλ.)

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



el

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...