...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η …ΦΟΒΕΡΗ «ΔΥΣΤΥΧΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, το παιχνίδι των ΜΜΕ και το τι πραγματικα συμβαινει... ( βίντεο) / The ... TERRIBLE "misery" OF ILLEGAL IMMIGRANTS!... The media game and what really happens ...(Video)

       kyria-foto

Θαυμάστε την ιστορία ενός “βασανισμένου” και “ταλαιπωρημένου” παράνομου μετανάστη που γλύτωσε από την κόλαση του πολέμου και της καταστροφής.

foto1

Μια ωραία μέρα λοιπόν, καταπονημένος αυτός και δυστυχισμένος παράνομος μετανάστης που τα έχασε όλα από τον πόλεμο, φτάνει κυνηγημένος σε μια γερμανική κωμόπολη με την ελπίδα να ξαναφτιάξει την καταστρεμμένη χαμένη του ζωή.

foto2

Αλλά ώ, τι έκπληξη! Μαζί με αυτόν τον δυστυχισμένο ακολουθούσαν και άλλα άτομα ανάμεσα τους τέσσερεις γυναίκες. 

Η έκπληξη μεγάλωσε όταν τον ρώτησαν τι του είναι αυτές οι γυναίκες, εκείνος τότε απάντησε με φυσικότητα: 

«Μα είναι το… χαρέμι μου!»

 και συνέχισε λέγοντας, 

«πως ήταν δυνατόν να φύγω από την πατρίδα μου και να μην πάρω μαζί μου το χαρέμι μου, τις τέσσερις γυναίκες μου, που με υπηρετούν την ημέρα και με «διασκεδάζουν την νύχτα».

 Μαζί με αυτές τις γυναίκες ακολουθούσε και ένας μικρός στρατός που ερχόταν καθυστερημένος, από 24 παιδιά. Ήταν βλέπετε πολύ καρπερός.

In this Aug. 15, 2009 photo, polygamist Mohammad Inaamulillah Bin Ashaari, center, is shown with his four wives, from left, Rohaiza Esa, Ummu Habibah Raihaw , Nurul Azwa Mohd Ani,and Ummu Ammarah Asmis at the "Ikhwan Polygamy Club Family Day" in Rawang, north of Kuala Lumpur, Malaysia. Polygamy is legal for Muslims in Malaysia, though not widespread. The Ashaari clan believes it should be. Last month, the sprawling family launched a Polygamy Club that seeks to promote plural marriages for what it says are noble aims, such as helping single mothers, prostitutes and older women find husbands. 

In this Aug. 15, 2009 photo, polygamist Mohammad Inaamulillah Bin Ashaari, center, is shown with his four wives, from left, Rohaiza Esa, Ummu Habibah Raihaw , Nurul Azwa Mohd Ani,and Ummu Ammarah Asmis at the "Ikhwan Polygamy Club Family Day" in Rawang, north of Kuala Lumpur, Malaysia. Polygamy is legal for Muslims in Malaysia, though not widespread. The Ashaari clan believes it should be. Last month, the sprawling family launched a Polygamy Club that seeks to promote plural marriages for what it says are noble aims, such as helping single mothers, prostitutes and older women find husbands. (AP Photo/Mark Baker)
(AP Photo/Mark Baker)

Αυτή είναι μόνο μια από τις ιστορίες ενός παράνομου πολύ «δυστυχισμένου» μετανάστη αφιερωμένη σε όλους εμάς τους προοδευτικούς… ηλίθιους Ευρωπαίους.

Τα στοιχεία του μετανάστη όπως καταγράφτηκαν στην Γερμανική επικαιρότητα είναι τα εξής: 

Ο μετανάστης είναι "Σύριος" και η πόλη που τον δέχτηκε στη Γερμανία είναι το Montabaur στην περιοχή Westerwald, η οποία βρίσκεται ενδιάμεσα Φραγκφούρτης και Βόννης.

Αλλά για να καταλάβουμε ακόμη καλύτερα πόσο δυστυχισμένοι και ταλαιπωρημένοι είναι όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες που μας τους φόρτωσαν με σχέδιο, θα δώσουμε άλλη μια είδηση που έρχεται πάλι από τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το ξέρετε ότι οι παράνομοι μετανάστες που κατέφυγαν κυνηγημένοι σε χώρες της Ευρώπης, πηγαίνουν τακτικά για… διακοπές στις χώρες από όπου έφυγαν ;


Όπως αποκάλυψε η συγγραφέας Katja Schneidt, σε μια συνέντευξη τηλεοπτικής εκπομπής που ασχολείται επί χρόνια με το ζήτημα των παράνομων προσφύγων, οργανώνονται γκρουπ από παράνομους μετανάστες για να κάνουν τις διακοπές τους σε χώρες όπως Συρία, Αφγανιστάν, Ερυθραία και Πακιστάν, όπου υποτίθεται ότι γίνεται πόλεμος και έφυγαν από εκεί για να σωθούν.

Όπως ανέφερε η συγγραφέας Katja Schneidt, υποτίθεται ότι οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν σε περιοχές όπου ο άγριος πόλεμος είχε καταστρέψει τα πάντα. Είναι τρελό και παράλογο και μόνο η σκέψη ότι είναι δυνατόν να επιστρέφουν εκεί για να κάνουν τις διακοπές τους. 

Άρα κάτι δεν πάει καλά σε όλη αυτήν την ιστορία.Το Υπουργείο Τουρισμού της Συρίας έχει εκδώσει ένα νέο διαφημιστικό βίντεο:


Αυτό είναι το βίντεο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Συρίας, με...
τίτλο 

"Η Συρία είναι πάντα όμορφη",

 γυρίστηκε μόλις τώρα από drone που υπερίπταται της ακτής στην Ταρτούς, όπου οι λουόμενοι έχουν κατακλύσει την παραλία και ξεφαντώνουν στη διασκέδαση.


Το σποτ προκαλεί πανικό κι ανησυχία στη δύση, σε δύο μέτωπα:

α. Ανησυχία στις Μεσογειακές χώρες που ο τουρισμός είναι μια "βιομηχανία" (περιλαμβάνεται κι η Ελλάδα σ' αυτές τις χώρες, χωρίς να έχουμε πληροφόρηση αν το βίντεο είναι γνωστό στους αρμόδιους φορείς και κάποιος έχει ασχοληθεί με το ζήτημα) και κυρίως στην Ιταλία που η πτώση της τουριστικής κίνησης, κυρίως στο Νότο, έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα λόγω του "μεταναστευτικού-προσφυγικού" ρεύματος, αλλά αυτή η τεράστια ανησυχία έχει καταλάβει τους τουριστικούς επιχειρηματίες κι όχι την ιταλική κυβέρνηση.

β. Πανικό στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που διαπιστώνουν πως ο νέος άξονας κυριαρχίας στην περιοχή Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη-Πεκίνο (1), εδραιώνει και καθιστά κυρίαρχη τη Συρία, που το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπάθησε να εξοντώσει με την πλήρη στήριξη των "εξεγερμένων μισθοφόρων 'ισλαμιστών'" κι επιβεβαίωσε προσφάτως αυτή τη νέο-αποικιοκρατική πολιτική στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων της Ε.Ε....

Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία... 

Είναι πλέον σαφές πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους με την αμερικάνικη πολιτική και να αδιαφορεί με το "Assad must go!"... τέλος! Τρανή απόδειξη, μιας και συνεχίζει την "επικοινωνιακή" αμερικάνικη πολιτική, για δικαιολογηθεί στους Ευρωπαίους πολίτες η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας...

Ένα βίντεο τουριστικής προβολής που τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν "εξωφρενικό" και στα ελληνικά ΜΜΕ πρώτος ο ΣΚΑΙ:

 "Εξωφρενικό... έχουν αιματηρό πόλεμο...".

Επισημαίνουν όλα τα διεθνή Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, μπας και η διεθνή κοινή γνώμη χάσει τη γραμμή των νέο-αποικιοκρατών: 

"Εξωφρενικό... έχουν 400.000 χιλιάδες νεκρούς αυτά τα χρόνια του 'εμφυλίου' πολέμου"...

 (η εισβολή των μισθοφόρων-αποκεφαλιστών της δύσης, είναι για τα ΜΜΠ 'εμφύλιος')... 4 εκατομμύρια πρόσφυγες (ξεχνούν να τονίσουν πως το 'προσφυγικό' είναι η μεγάλη μπίζνα της 'πολιτισμένης' δύσης -Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): 

"Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!)

και ο Οργανισμός Τουρισμού της Συρίας επιμένει να καλεί: 

"'Ελάτε να μας επισκεφθείτε, στην περιοχή μας ο τουρισμός είχε φέτος άνοδο 3%'...".


Μία συντονισμένη παραπληροφόρηση: Δημοσιογραφική πορνεία, ή "συνομωσιολογία";

Φυσικά, όλοι αυτοί οι λαθρό από Συρία αντί να πηγαίνουν διακοπές σε χώρους αναψυχής, θα μπορούσαν κάλλιστα να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους και να πολεμήσουν για να την απελευθερώσουν από τη λαίλαπα των ISIS, Αλ Κάιντα και Αλ Νούσρα, όπου η κυβέρνηση φαίνεται ανεπιτυχής.

Η Γερμανίδα καγκελάριος προτιμά αντί να δημιουργήσει συνθήκες παραμονής στις πατρίδες τους όλων αυτών των παράνομων μεταναστών, τους κουβαλάει στην Ευρώπη με συνέπεια τη δημιουργία αμέτρητων προβλημάτων και ενδοκοινωνικών συγκρούσεων.

Προτιμούν να εγκαταλείψουν το σπίτι και την οικογένεια τους αντί να υπηρετήσουν το στρατό της χώρας τους.  

Η ίδια η Μέρκελ τους καλει να “καλοπεράσουν” στην Ευρώπη αποσπόντας τους από την πατρίδα τους  έτσι αυτό λειτουργεί ως μια έμμεση υποστήριξη της ISIS και της Αλ-Κάιντα.

foto7


Λιγότερα παιδιά, περισσότερες διακοπές και αργότερα συνταξιοδότηση: 

Η Λέσχη της Ρώμης πιέζει σε μια νέα έκθεσή της για την επανεξέταση της πολιτικής σε βιομηχανικές χώρες. Ειδικά η αύξηση του πληθυσμού κάνει τους ειδικούς να ανησυχούν και ζητούν ριζοσπαστικά μέτρα για τη μείωση του ποσοστού των γεννήσεων.

Στο βιβλίο που παρουσιάστηκε πριν μια εβδομάδα στο Βερολίνο, 

«Ένα τοις εκατό είναι αρκετό – με λίγη ανάπτυξη να αγωνιστούμε για τις κοινωνικές ανισότητες , την ανεργία και την κλιματική αλλαγή»

οι δύο μελλοντολόγοι Jorgen Randers και Graeme Maxton τοποθετούνται με 13 θέσεις, στα δύο κυριότερα προβλήματα των πλούσιων στο σύγχρονο κόσμο, την ανεργία και την αυξανόμενη ανισότητα.

Οι διακοπές όπως υποστηρίζουν θα πρέπει επίσης να αυξηθούν σταθερά. Στη Γερμανία, θα πρέπει αρχικά να είναι δύο επιπλέον ημέρες το χρόνο, είπε ο Ρέιντζερς. Την ίδια στιγμή, η ηλικία συνταξιοδότησης θα αυξηθεί. Και οι γυναίκες στον δυτικό κόσμο πρόκειται να λαμβάνουν ειδική υποστήριξη, εάν φέρουν μόνο ένα παιδί στον κόσμο.

Σε αυτό το βίντεο μαρτυρεί ένας αστυνομικός στη Γερμανία ότι η συμβίωση με μουσουλμάνους είναι δύσκολη διότι μεγαλώνουν τα παιδιά τους ακόμα και στις Ευρωπαϊκές χώρες με νόμο Σαρίας.

 Δίνει ένα παράδειγμα από οικογένειες σαλαφίιστών που απαγορεύουν τα παιδιά τους να κάνουν παρέα με απίστους και να μην παίζουν ούτε καν ποδόσφαιρο μαζί τους. Ένας μάλιστα, για να τιμωρήσει την κόρη του, την κρέμασε ανάποδα μέσα στο διαμέρισμα του και την χτυπούσε. Αυτή είναι η μουσουλμανική βαρβαρότητα σε όλες της τις μορφές. Ένας άλλος κλείδωσε έξω από το μπαλκόνι μέσα στο κρύο το παιδί του γυμνό για ώρες το χειμώνα.

Ο αστυνομικός αφηγείται, 

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν προσαρμόζονται αλλά ζούνε στις χώρες μας με τους δικούς τους νόμους και επιβάλλουν με την πάροδο του χρόνου την θρησκεία και τους νόμους τους. Ας το καταλάβουμε αυτό καλά και ελπίζουμε να διαισθανθούμε επιτέλους τον κίνδυνο αυτόν σε μια χριστιανική χώρα».


Το πιο σοκαριστικό πείραμα έλαβε μέρος στην πόλη Essen της Γερμανίας. Σε μια πλατεία στο κέντρο της πόλης κάποιοι ντύθηκαν ISIS με τις ανάλογες στολές, πήραν μαχαίρια και κάποιους υποτίθεται άπιστους να τους εκτελέσουν στην πλατεία. 

Το σοκαριστικό ήταν όταν διαπίστωσαν με πόση ψυχρότητα αλλά και αδιαφορία αντιμετώπισαν το θέμα ο κόσμος, περισσότερο σαν να επιζητούσαν να δούνε μια ζωντανή εκτέλεση μπροστά τους . Άραγε πόση ανοσία με τις συνεχείς προβολές εγκλημάτων έχει πάθει πλέον ο κόσμος στην Ευρώπη.


foto5

Το πιο αισχρό βέβαια σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως υπάρχει μια άλλη παράλογη οργάνωση που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο διαδίκτυο πίσω από την οποία, όπως ανακάλυψαν κάποιοι δημοσιογράφοι, βρίσκεται πάλι ο περίφημος Σόρος

Η ιστοσελίδα προτείνει τις Ευρωπαίες, μιας και οι άντρες τους πλέον από τα πολλά τα chemtrails με ορμόνες δεν είναι πλέον και πολύ άντρες και δεν μπορούν να γονιμοποιήσουν, να διαλέξουν όπως λέει η ιστοσελίδα μαύρους λαθρο και να ζευγαρώνουν. Μάλιστα διαθέτει και λινκ τα οποία οδηγούν κατευθείαν σε πορνοσελίδες όπως eastwesttakeover.tumblr.com όπου εκεί δείχνουν μόνο γυναίκες που συνουσιάζονται με μαύρους άντρες κυρίως από Αφρική.

pornpicture34Φώτο: «Ευραραβία, η Ευρώπη σε χρειάζεται». 

Το ποσοστό γέννησης σε όλη την ήπειρο βρίσκεται σε συνεχή παρακμή και οι γόνοι του Ευρωπαίου άντρα γίνονται όλο και πιο αδύναμοι από γενιά σε γενιά. Μετακόμισε στην Ευρώπη και ξεκίνησε μια επανάσταση. Χτίσε ένα καλύτερο και δυνατότερο μέλλον. Δημιούργησε μια καινούργια φυλή. Δημιούργησε μια καινούργια ήπειρο.

Όλα αυτά τα σχέδια και οι προτάσεις τους δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο από το να διαλύσουν την κοινωνία μετατρέποντας την σε χώρο πορνείας και να καταστρέφουν το πιο ιερό, δηλαδή την οικογένεια και τα παιδιά. Θα γεννιούνται παιδιά που τις περισσότερες φορές ούτε καν θα γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας τους.

foto6
Φώτο: οι μουσουλμάνοι είτε ζουν στην Ινδία, Νιγηρία ή Συρία, είτε είναι φτωχοί ή πλούσιοι αγράμματοι ή μορφωμένοι, μοναδικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν τα έθνη με ταραχές, βομβιστικές επιθέσεις, τρομοκρατία και τζιχάντ, στο όνομα του Ισλάμ. Salman Rushdie


Κυρία Μέρκελ θέλετε εμφύλιο; Αυτό που έγινε στο Bautzen πρόσφατα ήταν μόνο η αρχή.

 /iframe>

Οι χαμηλόβαθμοι τραπεζοϋπάλληλοι, δήθεν "ηγέτες" της Ευρώπης, με φονικό όπλο τη "δημοσιογραφία" σε διατεταγμένη Υπηρεσία, θέλουν ακόμη και τώρα να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ"


Δεν θέλουν να αποδεχτούν την ήττα. Μια ήττα των νέο-αποικιοκρατών που δεν έλαβε υπολόγισαν τι σημαίνει λαός της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ήθελαν να ληστέψουν τον εθνικό ορυκτό πλούτο του λαού της Συρίας (αγωγός Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τουρκία), τη γεωστρατηγική θέση της χώρας στη Μεσόγειο και με την "αραβική άνοιξη", το σκοταδιστικό χειμώνα για τους λαούς της περιοχής και το νόμισαν εύκολη υπόθεση. Στη Λιβύη, πέτυχε, στην Αίγυπτο επικράτησε και τώρα μπήκε το ΔΝΤ κι ακόμη στην Παλαιστίνη πήγε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να 

"βοηθήσει την Παλαιστινιακή Αρχή στην ανάπτυξη"...

Οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών που δέχονται τα μεταναστευτικά ρεύματα, έχουν άλλη "αντίληψη" και "σχέδιο" για την ανάπτυξη των χωρών τους. Δεν είναι τυχαίο πως ο "αριστερός" πουργός Εθνικής Οικονομίας της Ιταλίας, ο κ. Pier Carlo Padoan, πρώην εκτελεστικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ιταλία (2001 - 2005) και έχοντας την εποπτεία του ΔΝΤ για τις χώρες Ελλάδα, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος, Αλβανία και Ανατολικό Τιμόρ, είχε χαράξει τη γραμμή του Διευθυντηρίου, (26 Αυγούστου 2015), 

Μετανάστες: "Λύνουν το δημογραφικό πρόβλημα"  (Immigrati, Padoan: "Risolvono problema demografico").

Συνεπώς, στην ίδια κατεύθυνση, χωρίς καμία παρέκλιση ο επίσης "αριστερός" υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, ο κ. Ξυδάκης :

 Οι μετανάστες μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του δημογραφικού.

Τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ πως η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" έχει επιβάλει δολοφονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας...

Τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ πως η Συρία διαχειρίζεται 5.000.000 εκατομμύρια εσωτερικούς πρόσφυγες και σε άριστες συνθήκες...

Τα ΜΜΕ δεν αναρωτήθηκαν ποτέ, πως από την κοσμική Συρία της ανεξιθρησκείας, στην Ελλάδα καταφθάνουν στην πλειοψηφία τους "ισλαμιστές" με τις οικογένειές τους, νεαροί λιποτάκτες με τα υπερσύγχρονα κινητά τους... στην πλειοψηφία τους υποστηρικτές των "εξεγερμένων", με μηνιαίο μισθό 3.000 δολάρια... 

Ποτέ δεν αναρωτήθηκε ένας δημοσιογράφος, γιατί δεν έφθαναν πρόσφυγες από την έναρξη της "αραβικής άνοιξης" (2010), αλλά μόνον μετά την νόμιμη επέμβαση της Ρωσίας, μετά από πρόσκληση για βοήθεια από τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας (κυβέρνηση με συμμετοχή 2 κομμουνιστικών κομμάτων και κομμουνιστές υπουργούς).

Τα εγχώρια ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ, πως όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας των τελευταίων 5 χρόνων, όχι μόνον έχουν επιβάλει δολοφονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας, αλλά και διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις, με απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα "ως ανεπιθύμητο πρόσωπο"! 

Εξαίρεση η εφημερίδα "Ριζοσπάστης", 13 Δεκέμβρη 2012: 
Απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα.

Οι ευρωπαϊκές τουριστικές επιχειρήσεις, δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία των Ευρωπαίων ηγετών πως θα τελειώσουν τη Συρία. 

Γνωρίζουν ότι αποσιωπά η δημοσιογραφία σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Την τουριστική συνεργασία Κίνας-Συρίας, την τουριστική συνεργασία Ρωσίας-Συρίας κι επειδή το θέμα είναι σήμερα επίκαιρο, όπως διαβάζουμε (Προσφυγικό: Εκπέμπουν SOS Χίος και Λέσβος!), ας σκεφθούμε τον "θρησκευτικό τουρισμό" της Ρωσίας και τους ανεκτίμητους θησαυρούς των Ελληνικών Μοναστηριών της Συρίας, που έχουν εγκαταλείψει στο έλεος των αποκεφαλιστών "ισλαμιστών" οι κυβερνήσεις, το Φανάρι κι ο Ιερώνυμος (Τρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουν την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!), όλοι τους αυτοί προσηλωμένοι στη "διαχείριση" του "προσφυγικού" και των κονδυλίων, ως χώρα αποθήκευσης ψυχών, απ' όπου η "αναπτυγμένη" βόρεια Ευρώπη θα επιλέγει φθηνό εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και επιστήμονες για τις δικές της ανάγκες...
Δυστυχώς, η σημερινή Ελλάδα, οι κυβερνήσεις κι όχι ο λαός, ξεχνάει:

 Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας....

 ...Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.
George Santayana, 1863-1952, Ισπανοαμερικανός φιλόσοφος

Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον θα στείλει σπίτι τους το πολιτικό προσωπικό, υπηρετικό προσωπικό της "νέας εποχής"

(1) Στις 18 Αυγούστου, σημειώναμε πως τώρα υπάρχει ένας νέος παγκόσμιος άξονας: 

"Στον άξονα Δαμασκός-Μόσχα-Τεχεράνη... τώρα και το Πεκίνο. Ώρα είναι να υπάρξουν κάποιοι αμετανόητοι δυτικοί νεοαποικιοκράτες και λακέδες τους και να κραυγάζουν -όπως επί πέντε χρόνια-  "Assad must go!" 

     ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...nikosxeiladakispress
loading...