...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… / UNBELIEVABLE! They Built Albanian SCHOOLS IN HELLAS ...

       apisteuto-eftiaksan-alvanika-sxoleia-stin-ellada

Η κατάσταση στη χώρας μας, γύρω από το Εθνικά Θέματα, έχει γίνει.. ανθελληνική σχεδόν.

Αφορμή για το ομολογουμένως σκληρό σχόλιο είναι η είδηση ιδρύσεως αμιγώς αλβανικού σχολείου στην περιοχή της
Καλαμαριάς. Μάλιστα τα βιβλία και όλα τα εκδοτικά βοηθήματα έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος ALBA.

Το γεγονός από μόνο του δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η διδακτική ύλη. Τα νεαρά παιδιά διδάσκονται την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας και των ‘Εθνοκαθάρσεων’ που έκανε η Ελλάδα κατά των Τσάμηδων(!!!!!!!). Μάλιστα τα παιδιά διδάσκονται, πως έχουν καταγωγή από το βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και μέσω αυτού φτάνουν στην Ολυμπιάδα, μητέρα του Αλεξάνδρου, άρα έχουν συγγενική σχέση με το Μεγάλο Στρατηλάτη!

1

Αυτά τα βιβλία τυπώθηκαν φέτος με έγκριση του αλβανικού Υπουργείου Παιδείας, την ίδια μάλιστα στιγμή, που ζητούν από την Ελλάδα στήριξη για είσοδο στην Ε.Ε

Μάλιστα στο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε εφέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της γείτονος χώρας, οι μαθητές διδάσκονται για τις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη χώρα μας, το κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρει τα εξής: 

«Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913, από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών."

2

Προλαβαίνουμε τυχόν αντιδράσεις και εξηγούμεθα. Αλλοδαπά σχολεία υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπως υπάρχουν και ελληνικά σχολεία στη Βρετανία πχ. Ωστόσο στη διδακτική ύλη δε διδάσκονται τα παιδιά θέματα που ευθέως διαστρεβλώνουν την ιστορία και επιτίθενται κατά της χώρας φιλοξενίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει όλη τη διαδικασία επίλυσης, άμεσα, του θέματος.

     ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...