...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!ΕΜΕΙΝΑΝ 9 ΜΗΝΕΣ!!!Δείτε και το σχετικό έγγραφο!!! / Earthshaking REVELATION !!! ALL CHANGING !!! remained 9 MONTHS !!! See the document !!!

       

Βγήκε λαβράκι από την Σύνοδο Κορυφής στην Μπρατισλάβα, καθώς αποκαλύφθηκε ο οδικός χάρτης του τελικού σχεδίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, ή αλλιώς του Ευρωπαϊκού Υπερκράτους!


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παρουσίασε ένα οδικό χάρτη πέντε σημείων που σχεδιάστηκε για να υλοποιηθεί το σχέδιο της αναβάθμισης της ΕΕ σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα σε μόλις εννέα μήνες.

Το αφεντικό των Βρυξελλών υποστήριξε τη δημιουργία ενός στρατού της ΕΕ, όπως και ενιαίας ακτοφυλακής και τη συγχώνευση των οικονομιών της ευρωζώνης στο φάκελο βόμβα που παρουσίασε στους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής στην Μπρατισλάβα.

Ο αρχιφεντεραλιστής Γιούνκερ θέλει να πραγματοποιήσει τις φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις του το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του επόμενου έτους, που σημαίνει ότι θα έχουν αλλάξει το μπλοκ ριζικά και μάλιστα πολύ πριν από την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ!

Το σχέδιο πέντε σημείων του καλύπτει την τόνωση των επενδύσεων, τη δημιουργία μιας ψηφιακής ενιαίας αγοράς, την ενίσχυση της ασφάλειας και της ευρωπαϊκής άμυνας και τη δημιουργία νέων συστημάτων στο οποίο θα συμμετάσχουν νέοι κάτω από τις οδηγίες των Βρυξελλών.

Μεταξύ των αμφιλεγόμενων αυτών προτάσεων, περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός τεράστιου προγράμματος εξωτερικής βοήθειας για την Βόρεια και Κεντρική Αφρική – η οποία θα είναι έως και 75 δισεκατομμύρια ευρώ – για την ενίσχυση των οικονομιών των χωρών, έτσι ώστε να επιβραδυνθεί ο αριθμός των μεταναστών με προορισμό την Ευρώπη!

Επίσης έγιναν προτάσεις για ενίσχυση των ευρωπαϊκών συνόρων και της δύναμης του Λιμενικού Σώματος, στέλνοντας αμέσως 200 αξιωματικούς και 50 οχήματα στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Τουρκία. Επιπλέον η κίνηση αυτή θα συνοδεύεται από τη δημιουργία μιας νέας βάσης δεδομένων, μέσω υπολογιστή σχεδιασμένου να παρακολουθεί την είσοδο πολιτών τρίτων χωρών, σε μια κίνηση που ελπίζουν ότι θα αποτρέψει τους τρομοκράτες που ταξιδεύουν από και προς τη Μέση Ανατολή

Αλλά ίσως το πιο αμφιλεγόμενο είναι η επίσημη δήλωση ότι οι Βρυξέλλες επιδιώκουν να σχηματίσουν τις δικές τους ένοπλες δυνάμεις της για να ανταγωνιστούν αυτές του ΝΑΤΟ

Ο Γιούνκερ θέλει τον στρατό της ΕΕ να αποτελείται από «κοινές ομάδες μάχης» που θα συσταθούν από τον Ιούνιο του επόμενου έτους, λειτουργώντας κάτω από τις εντολές ενός κοινού αρχηγείου και με στόχο να πραγματοποιούν «στρατιωτικές επεμβάσεις σε κρίσεις»

Δείτε και το σχετικό έγγραφο!


ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Γνωριζω πως η πλειοψηφια που θα διαβασει το αρθρο δεν θα βρει τιποτα το κακο.... Το αντιθετο μαλιστα... Δυστυχως δεν ειναι ετσι.... Δωστε βαση προσεκτικα... Εχουμε ακουσει διαφορα απο πολλους με κυριαρχη την λεξη "συνομωσιολογοι".... Μακαρι να ειμασταν.... Μακαρι να ειμαστε... Ομως πραγματικα για ολο αυτο το σχεδιο σας εχουμε προειδοποιησει απειρες φορες... Μην πιστεψετε και παλι τον μεταμφιεσμενο λυκο με τα ομορφα του λογια. Οπως εχουμε χιλιοπει, ειναι πολυ πιο ευκολο να ελεγχεις ενα υπερκρατος παρα χιλιαδες μονα τους... Ειχαμε επισης πει πως με τον φοβο της ψευτοτρομοκρατιας που οι ιδιοι δημιουργησαν και με το λεγομενο ISIS που επισης ειναι δημιουργημα τους οι επικυριαρχοι θα μας πεισουν πιο ευκολα για ολα τα παραπανω.... Δηλαδη για 0 συνορα, για 0 ελευθερη βουληση, για 0 προσωπικη ζωη και δεδομενα και παει λεγοντας.... Ελπιζουμε να μην εξαφανιστει και παλι ως δια μαγειας το αρθρο...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...