...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ισραηλινή «επιθεώρηση» στο ΠΑΓΝΗ - Επιβεβαιώνει ο διοικητής / Israeli "inspection" in PAGNI - Confirms the commander

       Να ενημερωθούν για τις ειδικότητες και τους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ζήτησαν Ισραηλινοί στρατιωτικοί

Να ενημερωθούν για τις ειδικότητες και τους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ζήτησαν Ισραηλινοί στρατιωτικοί


Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, και επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.», ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιάννης Τασσόπουλος. 

Στις 31/10 δύο Ισραηλινοί στρατιωτικοί, ο ένας οπλισμένος, μπήκαν στο νοσοκομείο ζητώντας πληροφορίες για τις ιατρικές ειδικότητες και τους χώρους του ιδρύματος. 

Όπως καταγγέλλει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο οι δύο άνδρες, με έναν εξ αυτών να φέρει εμφανώς όπλο, επικαλέστηκαν την ιδιότητα του στρατιωτικού γιατρού και ζήτησαν να ενημερωθούν για την ύπαρξη ιατρικών ειδικοτήτων αλλά και να δουν τους χώρους του νοσοκομείου.

Το γεγονός επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.» ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασσόπουλος, ο οποίος επισημαίνει πως άμεσα κλήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου. 

«Ήταν αυτονόητη η απαγόρευση εισόδου εφόσον έφεραν όπλο. Δεν μας έχει υποβληθεί κανένα αίτημα για παροχή πληροφοριών για το νοσοκομείο και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα. Ως όφειλα κάλεσα άμεσα την ασφάλεια του κτιρίου να απομακρύνει τους συγκεκριμένους επισκέπτες ενώ δόθηκε προφορική αρνητική απάντηση στο αίτημά τους για περιήγηση στο νοσοκομείο» 

λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο άνδρες έφτασαν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μέχρι το γκισέ πληροφοριών του νοσοκομείου και ζήτησαν στα αγγλικά από την υπάλληλο να τους ξεναγήσει στο χώρο με εκείνη να απευθύνεται στην διοικητική υπηρεσία.  

Σχετική αναφορά για το συμβάν έχει κατατεθεί ήδη από το Νοσοκομείο στη ΔΥΠΕ Κρήτης, η οποία επίσης δεν είχε πάρει καμία ενημέρωση ή σχετικό αίτημα για παροχή τέτοιου είδους πληροφοριών. 

«Περίεργη» χαρακτηρίζει την υπόθεση μιλώντας στην «Εφ.Συν» ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Στέλιος Δημητρακόπουλος δηλώνοντας πως ακόμα και αν υπήρχε σε εξέλιξη κάποια σχετική άσκηση είναι απίθανο να ζητούνταν με αυτό τον τρόπο πληροφορίες για τα νοσοκομεία της χώρας. 


Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ έχει ως εξής:

"Το σωματείο εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ  καλεί σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα τους εργαζομένους  με αφορμή ένα γεγονός που σημειώθηκε 31/10 στο χώρο του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν 2 φερόμενοι στρατιωτικοί γιατροί του Ισραήλ, με όπλο ο ένας από τους 2, που ζήτησαν πληροφορίες για το νοσοκομείο, για την ύπαρξη ιατρικών ειδικοτήτων και να δουν τους χώρους του νοσοκομείου. Κάτι που προφορικά απαγορεύτηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου.

Το παραπάνω γεγονός δεν είναι ανεξάρτητο από τον ιδιαίτερο ρόλο που επιδιώκουν να παίξει το νησί μας και οι υποδομές στην περιοχή με την αμερικανονατοϊκή βάση στη Σούδα. Φαίνεται ότι οι φονιάδες των λαών επιθεωρούν τους χώρους που θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν από τις τυχόν στρατιωτικές συγκρούσεις. Οι εξελίξεις είναι εξαιρε­τι­κά επι­κίν­δυ­νες για τα ερ­γα­τι­κά, λαϊκά συμ­φέ­ρο­ντα. Είναι ώρα επα­γρύ­πνη­σης και αγώνα ενά­ντια στα ιμπερια­λι­στι­κά σχέ­δια και την ελ­λη­νι­κή εμπλο­κή για την υλο­ποί­η­σή τους.

Οι μαχόμενοι υγειονομικοί δεν θα γίνουν συνένοχοι στη βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τους λαούς, δεν θα γίνουν συνένοχοι στους πολέμους. Η αξιοποίηση των γνώσεων και της προσφοράς μας αφορά την υγεία του λαού μας και όλων των λαών που μοχθούν κα­θη­με­ρινά κάτω από τις όλο και πιο δύ­σκο­λες συν­θή­κες και όχι τους φονιάδες των λαών (ΗΠΑ - ΝΑΤΟΕΕ)."

Συντάκτης: Μάριος Διονέλλης

ΠΑΤΑΣ; ΒΟΗΘΑΣ.... (Σε οποιαδηποτε διαφημιση εκτος απο αυτες των αγορών ή στους 2 παρακατω συνδεσμους η παροχη της διαφημισης ειναι 0,0001)


 ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


loading....efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...