...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Χααρπόσυνα τα νέα!....

       haarp3

Τον καιρό της Ελλάδας δεν μπορεί να μας τον πάρει κανείς! Το είπε και ο Τσίπρας, το λέει και ο Στραβελάκης του real.fm που έχει ένα κόλλημα με τον καιρό, αλλά… όχι όσο θα έπρεπε…

Το ότι δεν γράφουμε κάθε μέρα για τους ψεκασμούς και τη λειτουργία του HAARP δεν σημαίνει ότι αυτά σταμάτησαν. Γράφουμε όποτε μπορούμε ή μάλλον… όποτε δεν μπορούμε άλλο!

Να περιμένεις βδομάδες να βγει σωστός ήλιος και μόλις σκάσει μύτη να στον κλέβουν κι ας έχει μείον και χιόνια έξω.

Να θες να κοιμηθείς σε σωστά επίπεδα και το βουητό να μην σε αφήνει. Και μην μου πει κανείς ότι τα φαντάζομαι ή γέρασα κι έχω εμβοές, γιατί νέα παιδιά παραπονιούνται ότι γανιάζουν να κοιμηθούν το βράδυ από βουητό και ξυπνούν κατάκοπα. 

Οι συχνότητες ουρλιάζουν εσωτερικά στο αυτί και δεν υπάρχει τρόπος να τις απομονώσεις εκτός κι αν θωρακίσεις το σπίτι ολόκληρο έναντι των διαφόρων συχνοτήτων. Κοστοβόρο και θέλει και σωστή μελέτη.

loading...


Κακή διάθεση, κακός διαλογισμός, όρεξη για δράση μηδέν – τα μέτρα και τα μνημόνια περνούν πιο εύκολα ταυτόχρονα με επίθεση στο νευρικό σύστημα των Ελλήνων.

Είναι η νέα εποχή ελέγχου πληθυσμών για την οποία είχε κάνει λόγο ο ένας και μοναδικός Μπρεζίνσκι από την δεκαετία ’70, στο βιβλίο του Between Two Ages. 

Καλά… τι κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι μας και οι αναλυτές μας; 

Καλά ευχαριστώ!

Between Two Ages
(ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΕΠΟΧΩΝ: Ο ρολος της Αμερικής στην Τεχνοτρονικη Εποχη)


Between Two Ages 3
("...δεν έχει σημασία το πόσο πολυ εχει ενοχλησει μερικους η ιδεα του να χρησιμοποιησεις το περιβαλλον για την χειραγώγηση της συμπεριφορας των εθνων, η τεχνολογία που επιτρέπει μια τέτοια χρήση θα αναπτυχθεί πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες δεκαετίες".)


Between Two Ages 1
(τεχνοτρονική εποχή περιλαμβάνει τη σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας.  Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μια ελίτ, ανεξέλεγκτη από τις παραδοσιακές αξίες.  Σύντομα θα είναι δυνατό να διεκδικήσει σχεδόν συνεχή επιτήρηση πάνω από κάθε πολίτη και να διατηρήσει ενημερωμενα πλήρη αρχεία που περιέχουν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για τον πολίτη. Αυτά τα αρχεία θα υπόκεινται σε στιγμιαία ανάκτηση από τις αρχές. "

"Στην τεχνοτρονική κοινωνία η ταση φαινεται να πηγαινει προς τη παροχη  προσωπικης στηριξης, σε εκατομμυρια αναδιοργανωτων πολιτων, προσεγγιζοντας ατομα που μαγνητιζουν και εχουν ελκυστικη προσωπικοτητα παραλληλα εκμεταλλευομενοι τις τελευταιες  τεχνικες επικοινωνιας, για να χειραγωγησουν συναισθηματα και να ελεγχουν το λογο."


Between Two Ages 2
("Οι πολιτικοί στρατηγικοί αναλυτές μπαίνουν στον πειρασμό να εκμεταλλευτούν την έρευνα για τον εγκέφαλο και την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ο γεωφυσικός Γκόρντον JF MacDonald, ειδικός σε προβλήματα εχθροπραξιών, αναφέρει πως ακριβη χρονομετρημενες, τεχνητώς διεγερμενες ηλεκτρονικές κινήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμενο μοτίβο ταλαντώσεων που παράγουν σχετικα υψηλά επίπεδα ισχύος πάνω από ορισμένες περιφέρειες της γης ... με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε κανείς να αναπτύξει ένα σύστημα που θα επηρεάσει σοβαρά την απόδοση του εγκεφάλου πολύ μεγάλων πληθυσμών σε επιλεγμένες περιοχές για παρατεταμένη χρονική περίοδο. "

"Ανεμπόδιστη από τους περιορισμούς των παραδοσιακών φιλελεύθερων αξιών, αυτή η ελίτ δεν θα δίσταζε να επιτύχει τους πολιτικούς σκοπούς της, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές για τον επηρεασμό της συμπεριφοράς του κοινού και τη διατήρηση της κοινωνίας υπό στενή επιτήρηση και έλεγχο. η τεχνικη κ επιστημονικη δυναμικη - ορμη στην συνεχεια θα καταφερει να τροφοδοτηθει απο την εκμεταλευομενη κατασταση.")


Τώρα, αυτά που δείχνουν σήμερα οι εικόνες τις ΝΑΣΑ είναι από αυτές που θες να δημοσιεύσεις και να πεις: Πες μου ότι σου φαίνονται νορμάλ, για να σου πω ότι δεν είσαι!

haarp-4
haarp
haarp2
haarp3

Μέσα από τα σύννεφα, ασταμάτητα αεροψεκασμοί και HAARP, διαλύουν εμάς και τον πλανήτη…


Γενικώς τα νέα είναι Χααρπόσυνα! 

Παρατείνονται τα μνημόσυνα και οι πολιτικές λιτότητας, παρατείνεται και η εγ-κλιματική η ρουφιάνα η αλλαγή, αλλά παρατείνεται και ο ψυχοτρονικός πόλεμος εναντίον μας!

Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για τη διακριτική συμβολή τους στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δεν το λέω εγώ, το έχει πει ο άλλος μοναδικός και κολλητός του Μπρεζίνσκι , ο Ροκφέλερ, που είναι παρέα στην Τριημερή Επιτροπή, της οποίας δημιουργός είναι η γερασμένη και βαμπιριασμένη μούρη του!

KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:


Πληρωθείτε Συμμετέχοντας Σε Έρευνες. Η Γνώμη Σας Μετράει. 

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 

 ΕΧΕΙΣ BLOG-SITE;;; ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ... 

EASY MONEY

loading...



nea.allnewz

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...