...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Όσο πιο αναξιόπιστες γίνονται οι δημοσκοπήσεις, τόσο περισσότερο επιμένουν στο επικερδές σπορ της χειραγώγησης. Αντισταθείτε!

       Αποτέλεσμα εικόνας για Όσο πιο αξιόπιστες γίνονται οι δημοσκοπήσεις, τόσο περισσότερο επιμένουν στο επικερδές σπορ της χειραγώγησης. Αντισταθείτε!

Οι δημοσκοπήσεις έχουν διαψευστεί στη χώρα μας και διαψεύδονται παντού στον κόσμο όπου γίνονται εκλογές και δημοψηφίσματα. Όσο, όμως, πιο αναξιόπιστες γίνονται οι δημοσκοπήσεις, όσο περισσότερο χειραγωγούνται και
τα αποτελέσματα τους γίνονται προϊόν συναλλαγής, τόσο πέφτουν ως βροχή, ιδιαίτερα στη χώρα μας, για να κατασκευάσουν το πολιτικό σκηνικό και να οριοθετήσουν σε μια ορισμένη κατεύθυνση αυτό που εκλαμβάνουν ως “κοπάδι των ψηφοφόρων”.

Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος οι σκοτεινοί αρχιμάγειροι του συστήματος και των μεγάλων συμφερόντων διαπλοκής της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας.

loading...

Οι επόμενες εκλογές δεν θα παιχτούν ανάμεσα στον κατάπτυστο νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και στην εναλλακτική λύση της νεοφιλελεύθερης ευρώπληκτης άγριας καταλήστευσης της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου μνημονιακού νομίσματος του ελληνικού ευρώδουλου προτεκτοράτου.

Οι επόμενες αναμετρήσεις, κοινωνικές και εκλογικές, θα έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα και το δίλημμα και διακύβευμα τους θα είναι με τα μνημόνια ή μια αντιμνημονιακή Ελλάδα. Θα είναι με το σημερινό σύστημα της υποδούλωσης ή την ανατροπή του εδώ και τώρα και στο αόριστο μέλλον.

Το πραγματικό δίλημμα των επόμενων αναμετρήσεων θα είναι μέσα ή έξω από την ευρωζώνη, με το ευρώ ή το εθνικό νόμισμα, με την Γερμανική ΕΕ ή την αποδεσμευμένη Ελλάδα της δημοκρατίας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας.

Και σε αυτά τα διλήμματα δεν θα χωράνε μισόλογα αλλά μόνο σαφείς και αξιόπιστες προγραμματικές θέσεις που θα διασφαλίζουν βιωσιμότητα και προοπτική.


Αποτέλεσμα εικόνας για Όσο πιο αξιόπιστες γίνονται οι δημοσκοπήσεις, τόσο περισσότερο επιμένουν στο επικερδές σπορ της χειραγώγησης. Αντισταθείτε!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...iskra
loading...