...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Άρθρο του Economist γελοιοποιεί χωρίς έλεος τον Κυριάκο Μητσοτάκη

       

Οι Έλληνες έχουν εμπεδώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από εκφραστής νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών και αντικοινωνικών ιδεών, είναι και παντελώς ανίκανος. Η χάρη του πλέον έχει φτάσει και στο εξωτερικό. 


Σχολιάζοντας την ελληνική πολιτική κατάσταση, την πορεία της κυβέρνησης αλλά και τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία άρθρο στο βρετανικό περιοδικό Economist, φιλοξενεί δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού περιοδικού σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «μάλλον» το αντίθετο του επαναστάτη 😲, αφού αναφέρει ότι πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε στην McKinsey, μια συμβουλευτική εταιρεία και στην τράπεζα Chase.

«Όταν κοιτάς το βιογραφικό μου, είναι σίγουρα συστημικό», 

παραδέχεται ο κ. Μητσοτάκης. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν 

«ο πιο «αντισυστημικός» υποψήφιος στο κόμμα του»…

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το άρθρο του Economist, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι εάν προκηρύσσονταν αιφνίδιες εκλογές το επόμενο έτος, μια Νέα Δημοκρατία η οποία προσφέρει ρεαλιστικές προτάσεις θα έπειθε τους ψηφοφόρους να εγκαταλείψουν τους θερμοκέφαλους του ΣΥΡΙΖΑ και να επιλέξουν μια πιο τεχνοκρατική κυβέρνηση. 

“Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο” 

λέει ο κ. Μητσοτάκης, εννοώντας προφανώς ότι η Ελλάδα είναι ένα γήπεδο λαϊκισμού. Αυτή είναι η άποψη του για τη χώρα

Είναι προφανές ότι το περιοδικό, αλλά και οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχαν κάποια διάθεση να τον προστατέψουν από την αυτογελοιοποίηση... Έτσι άφησαν τις δηλώσεις να "παίξουν". 

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι ο πιο "αντισυστημικός" υποψήφιος στο κόμμα του... Μόνο που ξεχνά ότι αν δεν ήταν ο μπαμπάς δεν θα έκανε ούτε για απλό μέλος στην τελευταία τοπική της Νέας Δημοκρατίας. 

Γελάει ο κόσμος...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. loading...kolakas
loading...