...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κομισιόν: Παρερμηνεία της απάντησης Γιούνκερ για Ελλάδα / European Commission: Misinterpretation of Juncker response to Hellas

     

Η Κομισιόν κατηγορεί για παρερμηνεία της απάντησης που τους έδωσε ο Πρόεδρος της Κομισιόν, σε σχέση με την εφαρμογή του κοινοτικού κεκτημένου και της χάρτας των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ στην εφαρμογή του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και θεσμών.

Πρόκειται για απάντηση που εδόθη στις Μαρία Χοάο Ροντρίγκιες (Πορτογαλία) και
Γιούτα Στέινρουκ (Γερμανία) της Σοσιαλιστικής Ομάδας του ΕΚ, και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, έφερε τον Πρόεδρο να λέει πως το κοινοτικό κεκτημένο δεν ισχύει στην εφαρμογή των μνημονίων στην Ελλάδα.

"Πρόκειται για παρερμηνεία της απάντησης του Προέδρου και παρανόηση του τι ακριβώς είναι το κοινοτικό κεκτημένο", 

σημειώνει εκπρόσωπος της Κομισιόν. Συνεχίζοντας, μάλιστα, αναφέρει πως 

"πρώτος ο Πρόεδρος Γιούνκερ ήταν αυτός που εξέφρασε την υποστήριξή του στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, σε κοινή δήλωσε με τον Πρωθυπουργό Τσίπρα τον Ιούνιο του 2015, αλλά και στο ίδιο το κείμενο της απάντησης".

Επιπλέον, σημειώνει ότι 

"η Κομισιόν ήταν αυτή που διεξήγαγε την αξιολόγηση των κοινωνικών επιπτώσεων του μνημονίου και ήμασταν εμείς που εξασφαλίσαμε να υπάρχει μια ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων που θα εργάζεται ακριβώς σε αυτά τα ζητήματα, αλλά και να πιστοποιήσουν ακριβώς την εφαρμογή του κεκτημένου και των βέλτιστων πρακτικών". 

Ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν, εξήγησε ότι 

"πρόκειται για σοβαρή παρανόηση και παρερμηνεία, που κατά πάσα πιθανότητα κατασκευάστηκε κάπου".

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...