...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

«ΤΟ’ ΣΤΡΩΣΕ» ΣΤΟ ΔΑΣΟΛΟΦΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ!

       

Σε απόγνωση οι αγρότες του νομού που είδαν τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, ενώ απίστευτες εικόνες καταγράφονται στο Δασόλοφο Φαρσάλων με τη νέα χαλαζόπτωση να αποτελειώνει τους καλλιεργητές.


Το χαλάζι «ξαναχτύπησε» το απόγευμα της Παρασκευής αφήνοντας πίσω του «χιονισμένο» τοπίο, με την απόγνωση των αγροτών να μην μπορεί να καταγραφεί από το φωτογραφικό φακό!


«Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις», είναι το μόνο που καταφέρνουν να ψελλίσουν οι αγρότες, που είδαν τον κόπο τους να πηγαίνει στράφι μέσα σε λίγες ώρες.

Ε.Π.
ΦΩΤΟ: ifarsala

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ.... ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕς ΤΟΥς..... ΤΟΥς ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.... ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ";;;;;; ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;; ΠΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;;;;; ΠΟΣΟ......;;;;;..... ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ....

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.




loading...



paidis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...