...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τεράστια κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας στην Κύπρο / EXTRACT: Russia's massive DRR movement in Cyprus

       

Είδηση που προκαλεί κρότο! Ρώσοι πολυεκατομμυριούχοι, που έχουν πολιτογραφηθεί Κύπριοι, προσπαθούν να ιδρύσουν κόμμα στην Κύπρο, το οποίο θα προωθεί αφενός τα ρωσικά συμφέροντα στο νησί, αφετέρου θα αποτελέσει τροχοπέδη στα τουρκικά  αλλά και
παγκοσμιοποιητικά σχέδια υποδούλωσης του ελληνικού στοιχείου μέσω συγκεκριμένης «λύσης» του Κυπριακού..

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» έχει ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αίτηση, για εγγραφή νέου κόμματος με την επωνυμία «Εγώ, ο πολίτης» και έμβλημα με στοιχεία από την κυπριακή σημαία (τα χρώματα και το περιστέρι).

Πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών, τις οποίες επικαλείται η κυπριακή εφημερίδα, αναφέρουν πως οι αιτητές φαίνεται να είναι στην πλειοψηφία τους Ρώσοι πολίτες που έχουν πολιτογραφηθεί Κύπριοι.

Στην αίτηση δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρόκειται για ρωσικό κόμμα, ωστόσο, μέσα από την ρωσική κοινότητα της Λεμεσού αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για πρωτοβουλία Κύπριων πολιτών που προέρχονται από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ (έχουν πάρει την κυπριακή υπηκοότητα), οι οποίοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, για γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους.

Πίσω από την εν λόγω κίνηση, φέρονται να βρίσκονται πολυεκατομμυριούχοι ρωσόφωνοι -από Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία και άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ- που έχουν πάρει την κυπριακή υπηκοότητα και έχουν τα χρήματά τους ή και την επιχειρηματική τους βάση στο νησί.


Προφανώς θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, εφόσον πρόκειται πράγματι για αυθόρμητη ρωσική κίνηση και όχι για κάτι άλλο.

Το Υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει την αίτηση και τα στοιχεία των αιτητών και θα απαντήσει αναλόγως μόλις ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Να αναφέρουμε πως το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να απαντήσει μέσα σε έναν μήνα τα τυπικά -δηλαδή ότι έλαβε την αίτηση, την εξετάζει κ.λπ.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την ίδρυση του κόμματος «Εγώ, ο πολίτης» φέρονται να είναι στελέχη από την Wargaming, το Russian Wave Radio 105.7 FM, και άλλοι εκπρόσωποι ρωσικών (ρωσόφωνων) επιχειρηματιών.

Αρχικά, τουλάχιστον, το πρόσωπο του νέου κόμματος θα έχει περισσότερο κυπριακό χρώμα και λιγότερο ρωσικό, γι’ αυτό και αναζητείται προσωπικότητα -αν είναι δυνατόν με εθνικότητα Κυπριακή, δηλαδή Ελληνοκύπριος- που θα γίνει η φωνή τού «Εγώ, ο πολίτης» και θα προωθήσει τους σκοπούς της νέας πολιτικής κίνησης.

Σύμφωνα με το «Κανάλι 6», που πρώτο μετέδωσε την είδηση για την πρόθεση δημιουργίας πολιτικής κίνησης από κυπροποιημένους Ρώσους/ρωσόφωνους επιχειρηματίες, εκτιμάται ότι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του συγκεκριμένου κόμματος μπορεί να φθάνουν και τις 20-25 χιλιάδες (ρωσόφωνοι πολίτες που έχουν αποκτήσει κυπριακά διαβατήρια και υπηκοότητα, αλλά και Κύπριοι που έχουν δεσμούς συναισθηματικούς και άλλους με τη Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ).

Η είδηση, όταν κυκλοφορήσει ευρέως, θα προκαλέσει κρότο σε Άγκυρα και όχι μόνο, μέχρι να διασαφηνιστούν οι προθέσεις των πολυεκατομμυριούχων.

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Για αλλη μια φορα "χειροκροτω" τον "σωτηρα" αρκετων οπως χειροκροτουσα και τον Τσιπροσωτηρα σας πριν επελθει η βασιλεια του!!!! Επισης θα γινω λιγο κακος τωρα οσο κι αν σας αγαπω πραγματικα διοτι ιμαστε το ιδιο αιμα.... Εσεις στην Κυπρο πρεπει να σταματησετε επιτελους να θυμαστε την Ελλαδα οποτε χρειαζεστε βοηθεια.... Αποφασιστε επιτελους... Ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ???? Κι εσεις οι Κρητικοι δειτε τι παιζει και βαλ' τε μυαλο.... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!!!! Ε ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ???? ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ!!! ΜΗ ΔΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ.... ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ!!!! ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ!!!! 

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 
loading...triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...