...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ο Τ. Κέρι παραδέχεται πως οι ΗΠΑ με εντολή Ομπάμα εξόπλισαν τον ISIS / T. Kerry admits that the United States, with Obama's command, has equipped ISIS

       

Τις αγαστές σχέσεις ISIS και Λευκού Οίκου αποδεικνύει ένα ηχητικό ντοκουμέντο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες.

Στο ηχητικό βίντεο, ακούγεται ο ΥΠΕΞ Κέρι να συνομιλεί με τους λεγόμενους
μετριοπαθείς της συριακής »αντιπολίτευσης» και να ομολογεί εντελώς ανερυθρίαστα πως ο Ομπάμα ήθελε την ισχυροποίηση του ISIS.


Από το ηχητικό θα καταλάβετε πόσο σκοτεινός ήταν ο ρόλος των ΗΠΑ στη Συρία και γενικά στη Μ. Ανατολή.

Συνοπτικά καταγράφονται τα εξής:

1: Μόνος στόχος του Ομπάμα ήταν η απομάκρυνση του Μπασάρ Αλ-Άσαντ από την Συρία, αυτό καταγράφεται ξεκάθαρα στο ηχητικό.

2: Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Λευκός Οίκος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει το ISIS, να τον εξοπλίσει, με σκοπό να ενδυναμωθεί για να καταστρέψει τη Συρία και να αναγκάσει τον Ασαντ να αποδεχθεί τους όρους του Ομπάμα και να παραιτηθεί.

3: Ομπάμα και Κέρι έδωσαν σκόπιμα όπλα στον ISIS, ενώ καταγράφεται και η κυνική ομολογία οτι οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων, μπορεί και να διέταξαν, την δολοφονία 80 στρατιωτών της Συρίας, σε μια επίθεση που είχε λάβει χώρα πριν τρια χρόνια.

Το πρόβλημα στην στρατηγική των Ομπάμα-Κερι ήταν ότι ενω μεγάλωνε το ISIS, αυτοί πίστευαν πως ο Ασαντ θα παραδοθεί, όμως όλα άλλαξαν άρδην κατά την στιγμή που η Ρωσία μπήκε στην μάχη της Συρίας, όπου άλλαξε πλέον τα πάντα και κέρδισε τις ΗΠΑ κατά κράτος.

Οι αποκαλύψεις που διέρρευσαν είναι απλά εκπληκτικές. Η συζήτηση των 40 λεπτών πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Ν. Υόρκη, στις 22 Σεπτεμβρίου 2016.


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Τα λεγαμε.... Τα γραφαμε..... Οχι μονο για Ομπαμα, αλλα και για Κλιντον και... και... και.... Τωρα με το συγκεκριμενο ηχητικο ελπιζω να ξυπνησετε καποιοι....

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 
loading...anastoxasmo
loading...