...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Γιάννου Παπαντωνίου / The property of Giannos Papantoniou was pledged

       

Στην δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των ακινήτων του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου, προχώρησε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με βούλευμά του, μετά από αίτημα της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Στα ακίνητα περιλαμβάνονται το
σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου και το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.


Το βούλευμα έρχεται σε συνέχεια της εφόδου, πριν από λίγα 24ωρα, της εισαγγελίας, στα παραπάνω ακίνητα, από όπου κατασχέθηκε ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό.

Στην συνέχεια, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε επαρκή τα στοιχεία που επικαλείται η εισαγγελέας Διαφθοράς και προχώρησε στην δέσμευση των λογαριασμών και των ακινήτων, εκτός από περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Οι παραπάνω εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο των δύο ερευνών που αφορούν προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και στην περιουσία του.

Ταυτόχρονα, αναμένονται και τα στοιχεία των ελβετικών αρχών, στο πλαίσιο του αιτήματος δικαστικής συνδρομής που έχουν υποβάλει οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές από τα τέλη Μαρτίου, σχετικά με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, που συνδέονται με τον πρώην υπουργό.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 
loading...tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...