...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Οι δικαστές διαμαρτύρονται για τις συντάξεις τους που έχουν πέσει στα 1.450 ευρώ...

       

Να ανακληθούν οι μειώσεις στις συντάξεις τους, που όπως λένε φτάνουν στο 74% και στα 1.450 ευρώ για προέδρους ανώτατων δικαστηρίων, ζητούν οι δικαστές σε ψήφισμα της σημερινής πανδικαστικής συνέλευσης στο Εφετείο Αθηνών.

Ζητούν 

«να ανακληθούν οι αντισυνταγματικές
μειώσεις, να εφαρμοστούν οι αποφάσεις των Ολομελειών του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να πληρώσει το κράτος τα ελλείμματα των ασφαλιστικών Ταμείων».

Οπως αναφέρει το ψήφισμα, 

«οι παράγοντες που υπονομεύουν το ασφαλιστικό σύστημα είναι η διαχρονική αξιοποίηση από το κράτος των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων για σκοπούς άσχετους με το φυσικό τους προορισμό, η εισφοροδιαφυγή, η μεγάλη έκταση της ανασφάλιστης εργασίας, η ανεργία και η διαρκώς μειούμενη κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών Ταμείων» και γι’ αυτό το λόγο «πρέπει το κράτος και όχι οι συνταξιούχοι να πληρώσει για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών Ταμείων».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η Ένωση Μελών ΝΣΚ και η Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών ΝΣΚ.

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Όταν παίρνετε τα σπιτάκια ανθρώπων με σύνταξη 300 ευρώ είναι καλά... Όταν κλείνετε στις φυλακές ανθρώπους που έχουν χάσει τα πάντα από το δήθεν δίκαιο σύστημα και νόμους που υπηρετείτε  είναι καλά.... Όταν αφορά τα μισθουλάκια σας και την τσεπούλα σας γενικά, οι ίδιοι νόμοι είναι αντισυνταγματικοί.... Ντροπή σας ρεμάλια.... Θα σας παραδεχτεί ο λαός μόνο όταν σταθείτε κι εσείς δίπλα του.... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!!!! (Εξαιρούνται μερικοί μετρημένοι στα δάκτυλα που αντιστέκονται ακόμα και παραμένουν δίκαιοι λειτουργοί)

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


  Σχετική εικόνα


loading...

dailythess

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...