...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αποφυλακίστηκε επικίνδυνος ληστής με καλάσνικοφ με το νόμο Παρασκευόπουλου / A dangerous Kalishnikov robber was released by the Paraskevopoulos law

       

Αντί για είκοσι χρόνια, έμεινε στη φυλακή μόλις 2,5

O ληστής με το Καλάσνικοφ που το καλοκαίρι του 2014 μαζί με τρεις ακόμη ένοπλους συνεργούς του εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας και πυροβολώντας στον αέρα άρπαξαν κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μετρητά αποφυλακίστηκε μετά από δυόμισι χρόνια κράτησης!

Ο συγκεκριμένος κακοποιός, αντί να βγει από τη φυλακή στις 13 Νοεμβρίου του 2035, έφυγε την
1η Σεπτεμβρίου του 2017

“συνέπεια ευεργετικού υπολογισμού 800 ημερών λόγω αναπηρίας, βάσει του νόμου 4322/2015 (σ.σ ο λεγόμενος νόμος Παρασκευόπουλου) και αναστολή του υπολοίπου της ποινής του”. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η αναπηρία του Αλβανού ληστή, προέκυψε από έναν τραυματισμό στο πόδι λόγω τροχαίου ατυχήματος λίγες ημέρες πριν συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2014. Έτσι αντί να παραμείνει στη φυλακή για 20 χρόνια, βγήκε στα 2,5! 

Οι μάχιμοι αστυνομικοί κάνουν λόγο για αποφυλάκιση ενός σκληρού κακοποιού που δεν διστάζει να βγάλει το Καλάσνικοφ και να πυροβολήσει στο ψαχνό και ουσιαστικά είναι μία ακόμη από τις χιλιάδες περιπτώσεις περίεργων αποφυλακίσεων με χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Αποτέλεσμα είναι να αδειάσουν οι φυλακές και να γεμίσουν οι πόλεις με αλλοδαπούς κακοποιούς που αλλάζουν τα δεδομένα στον χάρτη της εγκληματικότητας.

Πηγές” της Αστυνομίας κάνουν λόγο για την ανακυκλώσιμη εγκληματικότητα και την ανάδειξη μιας νέας μορφής παραβατικότητας που “κουμπώνει” στις διατάξεις του νόμου έτσι ώστε οι δράστες αν συλληφθούν, να κατηγορηθούν για αδικήματα που θα τους επιτρέπουν μετά από λίγους μήνες φυλάκισης να βγουν και πάλι έξω.


Ο Αλβανός με το Καλάσνικοφ

Ήταν μεσημέρι της 27ης Ιουνίου του 2014. Τέσσερις Αλβανοί ληστές ανάμεσα τους και ο συγκεκριμένος που αποφυλακίστηκε..., φορώντας κουκούλες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατώντας στα χέρια Καλάσνικοφ φθάνουν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αρχαία Ολυμπία. Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, σηκώνουν τα όπλα, πυροβολούν στον αέρα και αφού σπάνε με βαριοπούλες τη τζαμαρία κεντρικού κοσμηματοπωλείου, εισβάλλουν σε αυτό. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες ο πλακόστρωτος κεντρικός δρόμος της Αρχαίας Ολυμπίας γέμισε με κάλυκες από Καλάσνικοφ.

Με τις “καπνισμένες” κάννες των Καλάσνικοφ ακινητοποιούν τον ιδιοκτήτη, ανοίγουν τις προθήκες και αρπάζουν κοσμήματα αξίας 112.000 ευρώ. Στη συνέχεια αναγκάζουν τον κοσμηματοπώλη να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και παίρνουν 8.500 ευρώ. Με τη “μπάζα” στα χέρια, επιβιβάζονται στο κλεμμένο αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός. Δεκαπέντε χιλιόμετρα έξω από την Ολυμπία, μέσα στο δάσος της Φολόης επιβιβάζονται σε δεύτερο όχημα αφού πρώτα φροντίζουν να πυρπολήσουν το πρώτο για να σβήσουν τα ίχνη τους στη φωτιά. 

Η Ασφάλεια Πύργου σε συνεργασία με τα κεντρικά της Αστυνομίας, οργώνει την Ελλάδα και καταφέρνουν πέντε μήνες αργότερα να συλλάβουν δύο από τους τέσσερις ληστές σε Γλυφάδα και Κερατσίνι. Στο σπίτι του μάλιστα στην Αττική οι αστυνομικοί βρήκαν πιστόλι, σφαίρες, σιδηρογροθιές, αλεξίσφαιρο γιλέκο, βαριοπούλα και πολλά κινητά τηλέφωνα. 

Στη δίκη που γίνεται τον Μάιο του 2016, ο 43χρονος Αλβανός καταδικάζεται σε 24 χρόνια κάθειρξη τα οποία στο Εφετείο γίνονται 20. Παράλληλα, υπήρχε άλλη μία καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για κλοπή. Τελικά, αν και θα έπρεπε σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστών ο Αλβανός ληστής να βγει από τα “σίδερα” τον Νοέμβριο του 2035, έφυγε σαν κύριος τον Σεπτέμβριο του 2017.

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Πραγματικά, με το Νόμο Παρασκευόπουλου και τα "θαύματα" του, μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η ταινία.... "ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ", στην οποία είχε επισκεφθεί ο Υπ. Εσωτερικών(?)... Εξωτερικών(?)... ένας άκυρος τεσπά, τις φυλακές, κι ως απάντηση στην Αστυνομία για χτίσιμο κι άλλων φυλακών, είπε πως δεν υπάρχει λόγος  ούτε χρήμα διότι θα αφεθούν ελεύθεροι οι στυγεροί εγκληματίες ώστε να γίνει χώρος για πολιτικούς κρατουμένους.... Βέβαια χρήμα υπήρχε για τα πειράματα αναμόρφωσης των εγκληματιών.... και κάπως έτσι, αντί για 25 χρόνια, έκτισε μόνον 2 χρονάκια ο χειρότερος σάικο όλων.... Ο πρωταγωνιστής...

Επίσης, σε αυτή τη σελίδα στο ινσταγκραμ/richkidstirana/, μπορείτε να δείτε που πάνε τα λεφτάκια μας... Για όσους δεν έχουν ινσταγκραμ, μπορούν να πάρουν μια δόση από τις παρακάτω φώτο...







Πραγματικά βαρέθηκα να ανεβάζω.... Αναζητήστε και θα βρείτε...

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


  Σχετική εικόνα


loading...

e-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...