...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αλεξανδρούπολη...Σιγή ιχθύος από τις Αρχές ! / A Jihadist in Alexandroupolis was arrested...Silence by the Authorities !

       

Στον εισαγγελέα οδηγείται ενδεχομένως και σήμερα τζιχαντιστής περίπου 30 ετών που συνελήφθη χθες στην Αλεξανδρούπολη. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τζιχαντιστής ήρθε στην Αλεξανδρούπολη από άλλη πόλη της Ελλάδας για να παρουσιαστεί στην εδώ υπηρεσία ασύλου καθώς ήθελε να ζητήσει άσυλο στη χώρα μας!!!

Ο επικίνδυνος εξτρεμιστής βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από
τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του ISIS.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έμενε ανά διαστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά τη σύλληψη του ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν ενεργό στέλεχος του ISIS αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μετά τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη και την ομολογία της δράσης του, οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο σε οικία που διέμενε στην Αθήνα όπου εντοπίστηκαν φρικιαστικά στοιχεία για τη δράση του στη Συρία, κάτι που προφανώς δείχνει και την επικινδυνότητα του.

Σιγή ιχθύος από τις Αρχές

Διαψεύδουν επισήμως οι Αρχές την ύπαρξη του τζιχαντιστή παρά το ότι έχει επιβεβαιωθεί και από μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αθήνα. Επισήμως αρνείται και το ΠΓΝΑ ότι ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος. Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει σε επίπεδο αρμόδιου Υπουργού και έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιηθεί καμία πληροφορία.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


  Σχετική εικόνα


loading...

alexpoli

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...