...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Κατέρρευσαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αποχή μέχρι 31/12 αποφάσισαν και οι συμβολαιογράφοι Αθηνών-Πειραιώς. / The electronic auctions collapsed. Abstinence until 31/12 decided and the Athens-Piraeus notaries.


Αποχή μέχρι 31 Δεκέμβρη από τους πλειστηριασμούς αποφάσισε σήμερα, 4/11, στη Γενική Συνέλευσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών - Πειραιώς και δεν θα συμμετέχει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών.

Τεράστια ήττα για το κύκλωμα Τσίπρα - Κοντονή - τραπεζιτών - funds - Ρούσκα - Θεοδόση.


Και οι 9 στους 9 Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Πανελλαδικά, έχουν λάβει απόφαση μη υπογραφής της σύμβασης για την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τα σχέδια της Μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Τροϊκανών, Τραπεζιτών είναι στον αέρα.

Η διαρκής και κλιμακούμενη αντίσταση του Κινήματος και του δημοκρατικού κόσμου των συμβολαιογράφων, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο ακόμα και το τελευταίο οχυρό στο οποίο πόνταραν κυβέρνηση και τραπεζίτες


Η επιβολή του 3ου Μνημονίου απαιτεί την πλήρη παράδοση της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, της Εθνικής Κυριαρχίας!

Η νίκη, όμως, ενάντια στην μνημονιακή δέσμευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δείχνει ότι η ενωμένη και αποφασισμένη κινηματική δράση μπορεί να ανατρέψει πάρα πολλά και μάλλον τα πάντα σε αυτήν την χώρα, σε όφελος του ελληνικού λαού και της δημοκρατίας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


  Σχετική εικόνα


loading...

gataros

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...