...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Πάνω από 9.000 ευρώ το κόστος επίσκεψης Τσίπρα στην Κάλυμνο

Πάνω από 9.000 ευρώ το κόστος επίσκεψης Τσίπρα στην Κάλυμνο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την υποδοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο αύριο, Σάββατο, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Στο λιμάνι της Καλύμνου βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» του ΠΝ και το
νεότευκτο Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) 090 «ΓΑΥΔΟΣ» του ΛΣ - ΕΛ.ΑΚΤ. Παράλληλα, από το λιμάνι του νησιού μεταφέρθηκε χθες, Πέμπτη, δεσμευμένο τουρκικό πλοίο προς την Κω με την αιτιολογία πως «χαλάει το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν Τσίπρας - Καμμένος», προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του Δήμου.


Μεταφέρουν δεσμευμένο πλοίο λόγω επίσκεψης Τσίπρα στην Κάλυμνο

Μεταφέρουν δεσμευμένο πλοίο λόγω επίσκεψης Τσίπρα στην Κάλυμνο
Ο αγιασμός των υδάτων, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Αλεξανδρούπολη το 2017

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την ημέρα των Θεοφανείων για τον αγιασμό των υδάτων στο νησί της Καλύμνου. Κι αυτό γιατί, όπως καταγγέλλεται από τον Δήμο της Κω,

 «το λιμάνι μετατρέπεται σε χωματερή για να μη χαλάει το ντεκόρ Τσίπρα - Καμμένου».

Συγκεκριμένα, σε μια σκληρή ανακοίνωση το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι

 «με απόλυτα αυταρχικό τρόπο μεταφέρθηκε δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω». 


Η ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κω:

«Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.

Σήμερα με απόλυτα αυταρχικό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Κω και του Λιμενικού Ταμείου μεταφέρεται δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.

Παρά την αντίθεσή μας, παρά την επίκληση κάθε λογικού επιχειρήματος. Επιβάλλουν τις αποφάσεις τους μέσω των κρατικών οργάνων.

Ο λόγος είναι ότι ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο «χαλάει» το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και γι' αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω.

Με τη διαφορά ότι το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή. Το λιμάνι της Κω είναι πύλη εισόδου και τουριστικός προορισμός για όσους το έχουν ξεχάσει.

Υπενθυμίζουμε ότι το Λιμενικό Ταμείο με πολύ μεγάλο κόπο και δικές του δαπάνες καθάρισε το λιμάνι της Κω από τα ναυάγια των δουλεμπορικών σκαφών που κάποιοι επέβαλαν να παραμένουν στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να βυθιστούν.

Προκαλεί εντύπωση ο αυταρχισμός και η καθεστωτική λογική με την οποία λειτουργούν ορισμένοι. Επιδιώκουν να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια και συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Κω».


Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kalymnos-news, από τον Δήμο Καλύμνου καταρτίστηκε ο σχετικός πίνακας με τον προϋπολογισμό εξόδων για την φιλοξενία του πρωθυπουργού και της συνοδείας του, ο οποίος φθάνει τα 9.114 ευρώ.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.


  Σχετική εικόνα

loading...

news

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...