...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Υπό αστυνομική επιτήρηση 24 συμβολαιογραφικά γραφεία που ξεκινούν από σήμερα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


Στην ηλεκτρονική εποχή περνούν από σήμερα οι πλειστηριασμοί καθώς μόνο έτσι θα διεξάγονται πλέον οι σχετικές διαδικασίες.

Σήμερα αναμένεται να βγουν στο ηλεκτρονικό σφυρί 70 ακίνητα ενώ μέχρι την
Τρίτη είχαν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα 1.784 πλειστηριασμοί.

Οι πλειστηριασμοί αυτοί, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, αφορούν ακίνητα όλων των κατηγοριών. Από κατοικίες, αγροτεμάχια, βιομηχανικά κτίσματα, γραφεία μέχρι εργοστάσια με τους επισπεύδοντες να είναι τόσο τράπεζες όσο και ιδιώτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιά Γιώργο Ρούσκα καθημερινά συμβολαιογράφοι εγγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα από όλη την Ελλάδα.

Στόχος είναι έως τον Απρίλιο να έχουν πραγματοποιηθεί 3.000 πλειστηριασμοί αυτού του είδους.

Υπό αστυνομική προστασία από τις 7:00 έως τις 22:00 βρίσκονται 24 συμβολαιογραφικά γραφεία στα οποία διεξάγονται από σήμερα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Τα γραφεία που συμμετέχουν στη διαδικασία φυλάσσονται από αστυνομικούς ενώ έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ότι αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν τα συμβολαιογραφικά γρεαφεία και θα ενημερώνουν έγκαιρα τον επικεφαλής αξιωματικών των μέτρων ασφαλείας στην περίπτωση κίνησης διαμαρτυρομένων πολιτών.

Κάθε γραφείο θα φυλάσσεται από έξι αστυνομικούς οι οποίο θα φορούν πολιτικά και θα χωρίζονται σε δύο βάρδιες. Για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ θα διατεθούν περίπου 170 αστυνομικοί.

Την ίδια στιγμή το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), το Κίνημα Δεν Πληρώνω, η Λαϊκή Ενότητα και συλλογικότητες έχουν προαναγγείλει σειρά κινητοποιήσεων με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ οι αρχές φοβούνται και εφόδους του Ρουβίκωνα.

Παράλληλα σε ισχύ παραμένει η διαταγή για την ενεργοποίηση της Άμεσης Δράσης με πρόβλεψη επιπλέον περιπολιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας, τις οδούς Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, 3ης Σεπτεμβρίου, Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι κ.ά.

Την ίδια ώρα η Λαϊκή Ενότητα έχει κηρύξει τη σημερινή ημέρα «ημέρα δράσης κατά των πλειστηριασμών» καλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή στις 6 το απόγευμα ενώ συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα καλεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

*******************

*******************




loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  



*******************

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...