...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο Άρκτικος Πινγκουίνος εχει πλέον εκλείψει

penguinΗ αγαπημενη μας Pengu , ο τελευταίος εκπρόσωπος του είδους των πιγκουίνων Αρκτικής πέθανε στις 28 / 2 / 14 μετά από καρδιαγγειακή ανακοπή. 

Η ομάδα βιολόγων στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης που μελετούσε το μικρό πιγκουίνο εμαθε πρωτη τη θλιβερη ειδηση.
" Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει αποδεκατίσει τα είδη , ήταν η τελευταία του είδους της . Είναι τραγικό ! " , Λέει ο Olgärd Wolfbunger , ένας βιολόγος που παρακολούθουσε στενα το μικρό πιγκουίνο τους τελευταίους μήνες . «Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να της βρουμε έναν σύντροφο για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπαραχθούν ωστε να επιτραπει στο ειδος να διαιωνισθει, αλλά οι ακραίες κλιματολλογικες συνθηκες που προκαλούνται από την υπερθέρμανση του πλανήτη εμπόδισαν το παγοθραυστικό να μας επισκεφθεί » σημειώνει με νότα νοσταλγίας .
Η είδηση ​​έχει χτυπήσει την επιστημονική κοινότητα καθώς οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι ολοένα και πιο αισθητες, όλο και περισσότερο κάθε μέρα . " Οι πιγκουίνοι είναι πολύ κακοι κολυμβητές . Το λιώσιμο των παγετώνων έκανε τη ζωή της δύσκολη. Τα φτερά της δεν είχαν ακόμη αναπτυχθεί αρκετά ωστε να καταφερει να φτάσει σε ψυχρότερες περιοχές του κόσμου . Είναι πραγματικά μια απόδειξη για το τι περιμένει την ανθρωπότητα », σημειώνει ο Peter Volsk , ενας άλλος βιολόγος της ομάδας των ερευνητών .
Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace προβλέπει την ολική τήξη των πολικών πάγων από το 2030 .


Επιμελεια - Μεταφραση: ORI ORI...
worldnewsdailyreport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...