...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΥΧΝΑ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ}...Παρακαλουμε τους φιλους του BLOG να μας αφαιρεσουν απο το ADBLOCK. Αν χρειαζεστε οδηγιες περι αυτου στειλτε μας ενα μηνυμα στο FB....
ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Στρατούλης: Δεν θα είμαστε όμηροι του Ποταμιού. Δεν έχει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό χαρακτήρα

Στρατούλης: Δεν θα είμαστε όμηροι του Ποταμιού. Δεν έχει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό χαρακτήρα

Ο Δημήτρης Στρατούλης, με δηλώσεις του  στο Μega, απάντησε στις ερωτήσεις περί συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα σε περίπτωση που δεν βγει αυτοδύναμος, αναφέροντας πως " δεν θέλουμε να είμαστε στην ομηρία του Ποταμιού γιατί δεν έχει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό χαρακτήρα" ενώ συμπλήρωσε πως  "πρωτίστως απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ" εξηγώντας ότι όσον αφορά του Ανεξάρτητους Έλληνες "πρωταρχικό είναι το πρόγραμμά μας και το αν δεν θα μπουν εμπόδια στην εφαρμογή του".


Ο κ. Στρατούλης τόνισε ακόμη πως "Εμείς αν χρειαστεί να κάνουμε συνεργασίες αυτές θα γίνει με βάση το πρόγραμμά μας» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας ότι «αν δεν έχουμε αυτοδυναμία τότε ευελπιστούμε σε ψήφο στήριξης ή ψήφο ανοχής. Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάει στη Βουλή για αντιμνημονιακή κυβέρνηση και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Αν δώσουν ψήφο στήριξης εμείς θα πούμε όχι, άλλο η κυβερνητική συνεργασία άλλο η στήριξη".

NOW

loading...

BidVertiser