...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

ΟΠΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ = ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Πρόεδρος Σοσιαλιστών & Δημοκρατών: Οι Έλληνες δίνουν τέλος στη λιτότηταΟ Τζιάνη Πιτέλα εκτίμησε ότι «Η αναδιαπραγμάτευση του χρέους και η επέκταση των όρων του διάσωσης της Ελλάδας δεν πρέπει πλέον να θεωρείται ως ένα ταμπού, είπε και τόνισε ότι είναι πλέον καιρός να επενδύσουμε στην οικονομική ανάπτυξη για να υπάρξει μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους».


H Eλλάδα έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την ΕΕ, να σταματήσει η λιτότητα και η τρόικα των υπαγορεύσεων, δήλωσε ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα.

«Οι Έλληνες επέλεξαν να δώσουν τέλος στη λιτότητα που τους επιβάλλεται από υπαγορεύσεις της τρόικας και να ζητήσουν από τη νέα κυβέρνηση να παρουσιάσει δίκαιες πολιτικές με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη» υπογράμμισε σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο Τζιάνι Πιτέλα.

«Η αναδιαπραγμάτευση του χρέους και η επέκταση των όρων του διάσωσης της Ελλάδας δεν πρέπει πλέον να θεωρείται ως ένα ταμπού, είπε και τόνισε ότι είναι πλέον καιρός να επενδύσουμε στην οικονομική ανάπτυξη για να υπάρξει μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους» τόνισε.

loading...