...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

"Κάποιοι Παρακολουθούν τον Πλανήτη μας και το κάνουν Πολύ Προσεχτικά" -Mike Gravel Πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το θέμα των UFO φαίνεται να αυξάνεται σε ένταση με το χρόνο. Με μια τεράστια ποσότητα αξιόπιστων στοιχείων να είναι διαθέσιμα δημοσίως αλλά και γνωστά άτομα που δεν φοβούνται να μιλήσουν δημοσίως στον κόσμο. Φαίνεται ότι ένας
αριθμός ανθρώπων θα ήθελαν να δουν αυτή την επιφάνεια πληροφοριών, την ίδια στιγμή φαίνεται να υπάρχει τόση μυστικότητα πίσω από το θέμα, που θα ήθελε να δει ένας αριθμός ανθρώπων, με αποτέλεσμα να παραμένει κρυφό.


Ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008 λέει ότι υπάρχει "μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. 

Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια. Επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από τρεις επιστολές οργανισμών, κυβερνήσεις και την πράξη ελευθερίας της πληροφορίας είναι διαθέσιμα δημοσίως και να υποστηρίζουν τα λεγόμενα αυτών των ανθρώπων. 


Αυτά τα σχόλια προέρχονται από τον κ. Gravel μετά την πρόσφατη "ακρόαση πολιτών σχετικά με τις αποκαλύψεις". Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ και εδώ. 

  • Η μεγαλύτερη μορφή της άγνοιας είναι όταν κάποιος απορρίπτει κάτι για το οποίο δεν ξέρει τίποτα -Wayne Dyer 
  • Η καταδίκη χωρίς έρευνα είναι το ύψος της άγνοιας -Albert Einstein

Η "υπόθεση" των UFO είναι ένα σύνθετο θέμα με διακλαδώσεις σε διάφορους τομείς όπως την επιστήμη, την ιστορία, την πολιτική, τη συνείδηση ​​και πολλά άλλα. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει ποτέ συναντήσει. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ανθρώπινα όντα έχουν προγραμματιστεί με φόβο, όταν πρόκειται για αυτό το θέμα και υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι αυτό έχει γίνει εσκεμμένα. Ήρθε η ώρα να το αφήσουμε πίσω μας, υπάρχει μια ολόκληρη γαλαξιακή κοινότητα εκεί έξω που σφύζει από ζωή. 

Ο πλανήτης μας και τα όντα σε αυτόν σήμερα περνούν μια καμπή. Αρχίζουμε να βλέπουμε πίσω από το παραπέτασμα που τυφλώνει τις μάζες σε όλες τις πτυχές της ζωής. Η υγεία μας, τα τρόφιμα, η ενέργεια και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι πολύ πιο διαφανείς και οι λαοί της Γης ζητούν την αλλαγή. Αναγνωρίζουμε ότι εμείς πρέπει να αλλάξουμε τους εαυτούς μας πρώτα, εμείς είμαστε αυτοί που δεν συντονίζονται με αυτό το σημερινό σύστημα και εμείς είμαστε αυτοί που έχουν το τεράστιο δυναμικό να δημιουργήσουν κάτι νέο. Ίσως κάποιες ομάδες των εξωγήινων να παρακολουθούν αν μπορούμε να το κάνουμε; Και ίσως κάποιες άλλες όχι. 

"Υπάρχουν άφθονες ενδείξεις ότι βρισκόμαστε σε επαφή, ότι διάφοροι πολιτισμοί μας επισκέπτονται για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Και φυσικά η εμφάνισή τους είναι παράξενη και διαφέρει από κάθε είδος παραδοσιακής δυτικής υλιστικής άποψης. Ότι αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τεχνολογίες της συνείδησης, που χρησιμοποιούν πηνία τοροειδή, περιστρεφόμενους μαγνητικούς δίσκους για τα συστήματα πρόωσης τους, που φαίνονται να είναι ένας κοινός παρονομαστής του φαινομένου των UFO" -Δρ Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου του Princeton. 

"Ναι, υπάρχουν έχουν συντριβεί σκάφη και πτώματα. Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, έρχονται εδώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα" -αστροναύτης του Απόλλων 14" 

"Δεκαετίες πριν, επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για την κατεύθυνση που έχουμε ήδη στραφεί και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Αντ 'αυτού, κάποιοι από εμάς ερμήνευσαν τις επισκέψεις τους ως απειλή και αποφάσισαν να πυροβολούν πρώτα και να κάνουν ερωτήσεις μετά. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ μάχονται σε τερατώδους οικονομικού κόστους πολέμους, δήθεν για να φέρουν τη δημοκρατία σε αυτές τις χώρες, όταν οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι πρέπει να ονομάζονται δημοκρατία όταν τρισεκατομμύρια και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε μαύρες υποθέσεις που τόσο το κογκρέσο όσο και ο αρχιστράτηγος έχουν σκόπιμα διατηρούν κρυφές". -Paul Hellyer, πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας.

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

Αναφορές:
https://www.youtube.com/watch?v=paFhgWqb100 # t = 126
http://aorata-gegonota.blogspot.com/2014/06/ufo_4080.html
http://aorata-gegonota.blogspot.com/2014/05/60.html
http://aorata-gegonota.blogspot.com/2014/07/4_21.html
http://aorata-gegonota.blogspot.com/2014/07/ufo-discovery-nasa-binteo.html

Ο ίδιος Γερουσιαστής ειχε κανει και την "Παγκόσμια Αποκάλυψη:«Υπάρχει η στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"


Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή." 


Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα έθετε σε εφαρμογή 
loading...


Γερουσιαστής Mike Gravel

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, έγιναν πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ George W Bush.

 O Μπους αρνήθηκε  την πρόσβαση στο διάστημα σε όποιον είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Οι δηλώσεις αυτές, στην πραγματικότητα, με λίγα λόγια, είναι η περίληψη ενός εγγράφου περί "Διαστημικής Εθνικής Πολιτικής " που δημοσιεύτηκε σε μια σκοτεινή ιστοσελίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου (πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου), έτσι ώστε να αποφευχθεί να γίνει αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης αν και στην πραγματικότητα αργότερα αναφέρθηκε περιληπτικά από την αμερικανική εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ». Με το έγγραφο αυτό, η κυβέρνηση Μπους προσπάθησε να αν
αθεωρήσει την αμερικανική διαστημική πολιτική, έτσι ώστε να μπορεί  να "πράξει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στο διάστημα προς υπεράσπιση των συμφερόντων της." Οι ΗΠΑ «θα ανταποκριθούν σε παρεμβολές και, εάν είναι απαραίτητο, θα αρνηθούν στους αντιπάλους τους τη χρήση διαστημικών δυνατοτήτων εχθρικών  προς τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ."

Το έγγραφο αυτό έχει ανατεθεί στον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κατηγορία της «υποστήριξης της μετατροπής της άμυνας και των πληροφοριών" και της ανάπτυξης  "ενός πλαίσιου λειτουργίας δύναμης και βελτιστοποιημένων διαστημικών δυνατοτήτων προς στήριξης της εθνικής ασφάλειας και του εδάφους" . 



Μεταξύ άλλων, οι δέκα σελίδες του εγγράφου περιέχουν μια παράγραφο που αναγνωρίζει μόνο την ύπαρξη της NASA, η οποία πιστώνεται με το ρόλο της «επίτευξης ενός προσιτού μακροπρόθεσμου προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος με ανθρώπους και ρομπότ." Παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Λευκό Οίκο  για μη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος  πολλές ήταν οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν πείστηκαν για τον ειρηνικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας.

Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Mike Gravel επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός συστήματος Διοίκησης του διαστήματος, διαχειριζόμενο κυρίως από την NORAD και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. 

Αυτή η άποψη επιβεβαιώνεται, επίσης, από τον αρχηγό Robert Salas, ο οποίος όχι απλώς επιβεβαιώνει την παρουσία μιας εντολής , αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν ορισμένα UFO ήταν εξοπλισμένα με πυρηνικές κεφαλές. Παρακολουθήστε το βίντεο των δηλώσεων. 


Απόδοση Κειμένου dorieas

loading...



ΠΗΓΗ,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...